2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 174475 بازدید | 815 پست
وقتی از گل و شیرینی مراسم براش عکس فرستادم میفهمه قضیه جدیه چون من هرچی به خانوادم گفتم نمیخوام راه ...

نفرست براش دیگه

این تو رو نمیخواد

اصلا این کارو نکن خودتو کوچیک میکنی 

بزن بلاک و تموم

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا هنوزم دخترا گول حذف پسرا را میخورن.  که دوستت دارم ومیام خواستگاریت.و ازاین حرفا..اینا را برا سواستفاده میگن..وگرنه پسرا دلبستگی به دوست دختراشون ندارن.واونا را به چشم دختر خراب میبینن..

جدی باهاش حرف زدم بعدش گفت شرایطش ندارم روم نمیشه حرفشم بزنم حالا همینطوری هستیم باهم تا ببینیم چی م ...

ابنطور که نمیشه اسی کاش شات میفرستادی تصمیم داشتم تا پایان تاپیکت بخونم بعدا نظرمو بگم بهت

رو چ حسابی باید به حرفش اطمینان پیدا کنی

رابطه ی الانتون درچ حده چ قدمایی برات برداشته

چقدرشناخت ازش داری اینا همه مهمه

بعدم تواین شرایطی که داری حس وابستگی داری نسبت به کسی وارد شدن به ازدواج با کس دیگه چندان جالب نیس

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
جدی هم بهش گفتم بازگفت من نمیتونم کاری کنم همینطوری هستیم باهم تا ببینیم چی میشه میشه یا نه من نمیتو ...

بگو میخوام تکلیفم مشخص شه براساس یه حرف نمیتونم استناد کنم ووقت وفرصتا مو ازدست بدم من همین الانم نمیتونم ازدواج کنم میخوام تکلیفم مشخص شه که اگر موندنی نیستی همین الان تموم کنی که من باید تایم بزارم که فراموشت کنم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

این ازتوش شوهر در نمیاد الکی فرصتاتو نسوزون . اینم بت بگم پسری که بگیر باشه همون اولم بگیره نه بعد دو سال اینجوری جوابتو میده اصلا تو روحتی دوست دختر فابشم نمیدونه چ بسا تو جزو زاپاساشی موقع بیکاری

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اگر من جای شما بودم و خانواده‌ام روی آشنایی با خواستگار اصرار داشتن می‌ذاشتم جلسه اول رو بیان و بعد از اینکه رفتن جدای از اینکه پسندیدم یا نه(که طبیعتاً نباید بپسندی وقتی یکی دیگه رو دوست داری) به پسره میگفتم که اومدن و رفتن و موقعیت خوبی داره ولی من تو رو دوست دارم و الان مدت زیادیه باهمیم و با فرض جدی بودن رابطه باهات موندم و اینا و ازش میخواستم صراحتا نظر قطعی‌ش رو بگه. اتفتقا این صداقت بلوغ فکری تو رو نشون میده و تکلیفت رو مشخص می‌کنه به هیچ وجه غرورت خدشه دار نمیشه مگر برای انسان‌ها نابالغ.

اگه دیدی همچنان بیخیاله حتما حتما حتما باهاش کات کن هرچی بیشتر بمونی بیشتر پشیمون میشی.

در رابطه با خاستگارم جواب رد میدادم! تو از به رابطه‌ی طولانی و شکست خورده خارج شدی و الان آمادگی اینو نداری وارد رابطه بعدی بشی. ذهت، قلبت و روحت درگیر این ماجراست و حق نداری برای آرامش خودت با آینده خاستگاری که صادقانه جلو اومده بازی کنی