2777
2789
عنوان

مدیر مدرسمون گوشیامون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 67 پست
😂😂😂ما فقط برا امتحانا میبریم اونم با هزار تا استرس 😂 درسته مدیر مامانمه ولی منو مثل بقیه میبینه ...

بفهمن مامانته چی میشه ؟؟؟

معلمام نمیدونن؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
زمان ما گوشی نبود😂😂😂خیلی خیلی کم بود(سال ۷۹/۸۰ من اول دبیرستان بودم)🦖ما کیفامون میگشتن،ناخونامون ...

دقیقا .

سال دوم, سوم دبیرستان که بودم ، یک دختره ابروهاشو برداشته بود ، یه جوری اومدن از کلاس بردنش که انگار مرتکب قتل شده بود .

گفتن وسیله هات رو هم بردار ، تا زمانی که ابروهات در نیومده ، حق نداری برگردی . منم سال ۷۹ کلاس دوم دبیرستان بودم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون بهتون برمیگردونه دیگه 🤪من سال ۸۲ دانشجو بودم . دیگه خودت ببین کی دانش آموز بودم 😁

اگه التماس نمی‌کردیم نمی‌داد😂😂

الهی

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

واقعا مامانته😂😂😂بچه ها هم میدوننن؟؟درست چطوره؟؟؟

بله 

نوچ هیچکی نمیدونه 😂 مامانم نمیزاره کسی بفهمه 

عالی شاگرد اول مدرسم 

خوبه،نصف بیشتر تروماهای ما دهه ۶۰ ها از مدرسه بوده،نصف بیشتر هم سن و سالای ما که ناخن میجویدن به خاط ...

خیلی بده🥲🥲

ما اجازه گوشی برذن نداشتیم یدونه از سیبیلمون کم میشد اخراج میشدیم مقنعمون عقب میشد اخراجی داشت و کتک ...

دقیقا همین بود . من دهه شصتی ام .

یه بار با دوستم بیرون بودیم ، یهو معلم بینش و قرآن رو تو خیابون دیدیم ، داشت مارو تعقیب میکرد ببینه چیکار میکنیم .

ما هم تا متوجه شدیم تو یک کوچه قایم شدیم ، گممون کرد .

نمی‌دونم چرا آنقدر عقده ای بودن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اوه!نوار ویدیو مثل قاچاق بود،بابام چند وقت پیش تعریف میکرد که با چه بدبختی و استرسی واسه من نوار وید ...

واقعا میدیدن میگرفتن /=

میبردن کمیته /=

من تاچند سال پیش هنوز نوار اژدها وارد میشود بروسلی و آدم برفی اکبر عبدی رو داشتم (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بفهمن مامانته چی میشه ؟؟؟معلمام نمیدونن؟؟؟

چیزی نمیشه مامانم میگه نمیخام فکر کنن چون دخترمی حرف در بیارن اینا نمیخام فرق بزارم بین بچه ها بگن آره مامانش مدیره چه میدونم فرق می‌زاره اینا 

یکی دوتاشون میدونن فقط 

اونم بخاطر اینکه دوستای صمیمی مامانم هستن 

دقیقا همین بود . من دهه شصتی ام .یه بار با دوستم بیرون بودیم ، یهو معلم بینش و قرآن رو تو خیابون دید ...

واقعا 🥲😂 وییی خدا