2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شوهراتون خرجی میدن بهتون ایا چقد چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه میتونی حداقل مخفی پس انداز کنی من ک همونم ندارم هیچی چون کارتام فهمیدم چک میکنه اصلا پولی نمیده ...

کارت ازبانک بگیرولی بهش نگو حتی شده صدتومن هرماه بزن توکارتت براش اسمس بانک نذار قایمش کن

وظیفشه نفقه حق زنه خسیسه متاسفانه وگرنه چندتا از دوستان و اشناهامون نامزدن خود نامزده بدون اینکه بپر ...

همسر من خسیس نیست اما میگا زن نباید پول مخفی داشته باشه جمع کنه اگر پول دادی دست زن پررو میشه اینم تقصیر نداره خواهراش دیده همش از شوهراشون میکشن. وگرنه اگر چیزی بخوام معمولا اگر داشته باشه میره میخره 

کارت ازبانک بگیرولی بهش نگو حتی شده صدتومن هرماه بزن توکارتت براش اسمس بانک نذار قایمش کن

خب یبار یکی از کارتام اینطوری بود قایم کردم نمیدونم جطوری رفته بود موجودی گرفته بود پیداش کرده بود 

از مهرماه تا الان 4تومن مهرماه خاستم برم بازار 3تومن داد دیگه نداد تا همین ماه که 1تومن داد اونم خودم گفتم وگرنه اینجوری نیست که خودش بده میگه خودت درامد داری حتی مشاوره هم بردمش سر این موضوع ولی فایده نداشت

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

قبلا پول نمیداد تاپیکمم هست ولی الان کارتش دستمه فقط وقتایی که احتیاج دارم خرج میکنم چون خرید خونه با خودمه

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
همسر من خسیس نیست اما میگا زن نباید پول مخفی داشته باشه جمع کنه اگر پول دادی دست زن پررو میشه اینم ت ...

بگوباشه حالاکارتتوبده خریدکنم بگوهمه ادمامثل ابجیات نیستن خیلی ازمرداکل درامدشون دست خانماشونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖