maha_ab مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 عنوان مدیر مدرسمون گوشیامون گرفت | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 67 پست بعد بعد بهمون گوشیامون داد بااوردن گوشی مشکلی ندارن ولی نباید عکس و فیلم اینا بگیریم که ما داشتیم چالش میگرفتیم گوشیامون گرفت البته من حتی اگه بگیره بهم میده چون مدیر مامانمه😁😂 من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀 1403/10/12 | 10:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 12995 😂😂😂ما فقط برا امتحانا میبریم اونم با هزار تا استرس 😂 درسته مدیر مامانمه ولی منو مثل بقیه میبینه ... بفهمن مامانته چی میشه ؟؟؟معلمام نمیدونن؟؟؟ من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ستاررررره عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15053 زمان ما گوشی نبود😂😂😂خیلی خیلی کم بود(سال ۷۹/۸۰ من اول دبیرستان بودم)🦖ما کیفامون میگشتن،ناخونامون ... دقیقا .سال دوم, سوم دبیرستان که بودم ، یک دختره ابروهاشو برداشته بود ، یه جوری اومدن از کلاس بردنش که انگار مرتکب قتل شده بود .گفتن وسیله هات رو هم بردار ، تا زمانی که ابروهات در نیومده ، حق نداری برگردی . منم سال ۷۹ کلاس دوم دبیرستان بودم ♥️♥️
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 چون بهتون برمیگردونه دیگه 🤪من سال ۸۲ دانشجو بودم . دیگه خودت ببین کی دانش آموز بودم 😁 اگه التماس نمیکردیم نمیداد😂😂الهی من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 چون اتیش پاره ای 😉😁 نه خیلی آرومم😂 بخدا همش تقصیر رفیقامه من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 منم یبار گوشیمو گرفتن 9 سال پیش یادش بخیر🥲چه زود گذشت 🥲😂😂 من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 واقعا مامانته😂😂😂بچه ها هم میدوننن؟؟درست چطوره؟؟؟ بله نوچ هیچکی نمیدونه 😂 مامانم نمیزاره کسی بفهمه عالی شاگرد اول مدرسم من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 خوبه،نصف بیشتر تروماهای ما دهه ۶۰ ها از مدرسه بوده،نصف بیشتر هم سن و سالای ما که ناخن میجویدن به خاط ... خیلی بده🥲🥲 من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 ما اصلا گوشی نداشتیم از هر ۱۰نفر شاید یکی یه ۱۱۰۰داشت آها 😂🥲 من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀
ستاررررره عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15053 ما اجازه گوشی برذن نداشتیم یدونه از سیبیلمون کم میشد اخراج میشدیم مقنعمون عقب میشد اخراجی داشت و کتک ... دقیقا همین بود . من دهه شصتی ام .یه بار با دوستم بیرون بودیم ، یهو معلم بینش و قرآن رو تو خیابون دیدیم ، داشت مارو تعقیب میکرد ببینه چیکار میکنیم .ما هم تا متوجه شدیم تو یک کوچه قایم شدیم ، گممون کرد .نمیدونم چرا آنقدر عقده ای بودن ♥️♥️
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 4887 اوه!نوار ویدیو مثل قاچاق بود،بابام چند وقت پیش تعریف میکرد که با چه بدبختی و استرسی واسه من نوار وید ... واقعا میدیدن میگرفتن /=میبردن کمیته /=من تاچند سال پیش هنوز نوار اژدها وارد میشود بروسلی و آدم برفی اکبر عبدی رو داشتم (: ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 32406 نه خیلی آرومم😂 بخدا همش تقصیر رفیقامه دختر مدیر که گوشی ببره مدرسه چالش بگیره اروم نیست 🤪 اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 بفهمن مامانته چی میشه ؟؟؟معلمام نمیدونن؟؟؟ چیزی نمیشه مامانم میگه نمیخام فکر کنن چون دخترمی حرف در بیارن اینا نمیخام فرق بزارم بین بچه ها بگن آره مامانش مدیره چه میدونم فرق میزاره اینا یکی دوتاشون میدونن فقط اونم بخاطر اینکه دوستای صمیمی مامانم هستن من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 اخه هیچکس چطور متوجه نشده چون تو مدرسه با مامانم در ارتباط نیستم خیلی عادی رفتار میکنیم من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1308 دقیقا همین بود . من دهه شصتی ام .یه بار با دوستم بیرون بودیم ، یهو معلم بینش و قرآن رو تو خیابون دید ... واقعا 🥲😂 وییی خدا من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀