سلام .داداش من در حال اشنایی با دختر خانمی هستن که خونشون بهبهانه ولی اصالتا مال شهرستان بهمئی استان کهکیلویه هست .عزیزان مردم اون شهر چطوری هستن ؟دخترای اون سمت چطورین ؟برای زندگی مناسبن ؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من هم کلاسی دوران دانشگاه داشتم لر هستن دخترهای خوبین فقط از لحاظ فرهنگی باید بهم بخورید مثلا لری حرف میزنن خانوادشون احتمال زیاد لباس لری میپوشن بستگی به شرایط ازدواج داره
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
نه بابا مگه تو چ دوره اي هستیممن خودم بختیاریم اصلا هم بختیاری حرف نمیزنیم لباس بختیاری هم نمیپوشیم ...
ربطی به دوره نداره باید آدم افتخار کنه که زبان قوم خودش رو بلده و حرف میزنه شاید شما حرف نمیزند من صددرصد بختیاری ها و لرهایی که دیدم به این زبون حرف میزنن مسئله خیلی عالی و عادی هست همینجور که ترک ها توی خانواده ترکی و کردها هم کردی حرف میزنن
من راجب اون شهرستان نمیدونم ولی در کل ما لرها رسم خیلی عجیبی نداریم جهیزیه بیشترش بر عهده داماد و وسایل آشپزخونه وکوچک و جزیی بر عهده عروس مهریه اغلب ۳۱۴سکه است حالا باز بستگی به اون خانواده و مشورتتون داره ... و آدمهای خونگرمی هستیم اگه از ینفر بدمون بیاد خیلی ضایع نشون میدیم
ربطی به دوره نداره باید آدم افتخار کنه که زبان قوم خودش رو بلده و حرف میزنه شاید شما حرف نمیزند من ...
نه نه عزیزم بحث افتخار و اینا نیس در اصل بحث اصلی من روی لباس بود چون بین بختیاری ها زن های قدیمی و سن بالا لباسا رو میپوشن ولی خب حق با شماس من بد گفتم اینکه با زبون قومیتت حرف بزنی یه چیز عادیه کاملا در اصل من منظور صحبتم با لباس بود