2777
2789
عنوان

ازدواج یا دختر بهمئی

163 بازدید | 18 پست

سلام .داداش من در حال اشنایی با دختر خانمی هستن که خونشون بهبهانه ولی اصالتا مال شهرستان بهمئی استان کهکیلویه هست .عزیزان مردم اون شهر چطوری هستن ؟دخترای اون سمت چطورین ؟برای زندگی مناسبن ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهر و روستا که معیار مناسبی برای تشخیص خوب و بد نیست عزیزم

بعضی اقوام و طوایف فقط باید با خودشون و هم فرهنگ خودشون ازدواج کنن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

تا زیر یه سقف نرن معلوم نمیشه

باید رفت و آمد کنید تا حدودی حساب کار دسستون میاد

بطور کلی بختیاری ها مردمان بسیار خوبی هستن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

من هم کلاسی دوران دانشگاه داشتم لر هستن دخترهای خوبین فقط از لحاظ فرهنگی باید بهم بخورید مثلا لری حرف میزنن خانوادشون احتمال زیاد لباس لری میپوشن بستگی به شرایط ازدواج داره 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
من هم کلاسی دوران دانشگاه داشتم لر هستن دخترهای خوبین فقط از لحاظ فرهنگی باید بهم بخورید مثلا لری حر ...

نه بابا مگه تو چ دوره اي هستیم

من خودم بختیاریم اصلا هم بختیاری حرف نمی‌زنیم لباس بختیاری هم نمیپوشیم البته ممکنه برا روستا ها این موضوعی که شما گفتی صدق کنه 

نه بابا مگه تو چ دوره اي هستیممن خودم بختیاریم اصلا هم بختیاری حرف نمی‌زنیم لباس بختیاری هم نمیپوشیم ...

ربطی به دوره نداره باید آدم افتخار کنه که زبان قوم خودش رو بلده و حرف میزنه شاید شما حرف نمی‌زند من صددرصد بختیاری ها و لرهایی که دیدم به این زبون حرف میزنن مسئله خیلی عالی و عادی هست همینجور که ترک ها توی خانواده ترکی و کردها هم کردی حرف میزنن 

شیدا 🤍🦋

من راجب اون شهرستان نمی‌دونم ولی در کل ما لرها رسم خیلی عجیبی نداریم جهیزیه بیشترش بر عهده داماد و وسایل آشپزخونه وکوچک و جزیی بر عهده عروس مهریه اغلب ۳۱۴سکه است حالا باز بستگی به اون خانواده و مشورتتون داره ... و آدمهای خونگرمی هستیم اگه از ینفر بدمون بیاد خیلی ضایع نشون میدیم 

شیدا 🤍🦋
ربطی به دوره نداره باید آدم افتخار کنه که زبان قوم خودش رو بلده و حرف میزنه شاید شما حرف نمی‌زند من ...

نه نه عزیزم بحث افتخار و اینا نیس در اصل بحث اصلی من روی لباس بود چون بین بختیاری ها زن های قدیمی و سن بالا لباسا رو میپوشن ولی خب حق با شماس من بد گفتم اینکه با زبون قومیتت حرف بزنی یه چیز عادیه کاملا در اصل من منظور صحبتم با لباس بود