2777
2789

من شوهرم ماهانه بهم نمیده همش باید هی بگم فلان چیز میخوام کرایه میخوام شارژ میخوام رژ میخوام و خسته شدم از گفتن ها خدانکنه بفهمه 100 تومن دارم تا تمامش نکنه ول نمیکنه برا همین هیچ پس اتداز و پولی ندارم خسته شدم از این وضع نه که نداره ها داره ولی نمیده همش انگار دلش میخواد التماسش کنی یا نه نمیخواد زن چیزی داشته باشه حتی اونروز بهم گفت برو سر کار الان یه اگهی دیدم تو دیوار بهش گفتم میرم اینجا برا کار بپرسم گفت بخاطر حرف من نمیخواد بری گفتمش نه خسته شدم از اینکه برا همه چی قطزه قطره بایذ ازت پول بگیرم و هی بگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وظیفشه نفقه حق زنه 

خسیسه متاسفانه 

وگرنه چندتا از دوستان و اشناهامون نامزدن 

خود نامزده بدون اینکه بپرسه پول میزنه حسابش خرید میبره و... 

متاسفانه خساست مشکلیه دخترا حتی تو دوستیم توجه نمیکنن بعدا میان مینالن

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

پدرنامزد منم اینطوریه 

الان مادرنامزدم از زمینای پدری که بهش ارث رسیده به یه نوایی رسیده تازه بعد اینهمه سال 

حتی ۵۰۰۰ تومن بهش نمیداد 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

انگارخودمنو گفتی الان هم موجودی کارت ده هزارتومنه بخدا اگه بفهمه هزارتومن پول دارم حتما بایدخرجش کنم اصلا نمیگه دنیا هزارتابازی داره ده روزپیش دست دخترم شکست رفتم دکتر کارتش موجودی کافی نداشت ازکارت پس انداز مخفیم پول دادم الانم براگرفتن ازبیمه گفتهشماره شبای پدر .من خرج کردم بره توکارت پدر؟این چه قانون مزخرفیه

پدرنامزد منم اینطوریه الان مادرنامزدم از زمینای پدری که بهش ارث رسیده به یه نوایی رسیده تازه بعد این ...

از بز چه زاید تی تی نامزدتم اینجوری میشه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انگارخودمنو گفتی الان هم موجودی کارت ده هزارتومنه بخدا اگه بفهمه هزارتومن پول دارم حتما بایدخرجش کنم ...

خوبه میتونی حداقل مخفی پس انداز کنی من ک همونم ندارم هیچی چون کارتام فهمیدم چک میکنه اصلا پولی نمیده کارتش میده میگه بریم خرید