2777
2789
اره واقعا نباید انقدر خودمو محدود کنم

دقیقا. خداروشکر که تو قبل ازدواج این حرفها رو شنیدی ازم. کاش یکی هم اون زمان به من می‌گفت کاش. همه الکی ازم تعریف میکردن که فلانی خیلی سر به زیر و خوبه.فلانی خیلی مودبه. اصلا گول این حرفها رو نخور. همین آدما که الان محدودت میکنن و از سر به زیر بودنت تعریف میکنن، فردا که ازدواج کردی و به شوهرت گیر دادی و خواستی اونو هم مثل خودت کنی ، همین آدما تو رو مقصر میکنن و میگن زیادی حساسی،حساس نباش. حتی بهت میگن روانی و شکاکی. درصورتی که اصلا ربطی به روانی بودن نداره. هیچکس هم گردن نمیگیره که من خودم این دخترو محدود میکردم یه زمان و این چیزا رو من بهش یاد دادم از بچگی بهش(پدرمادرتو میگم)

دقیقا. خداروشکر که تو قبل ازدواج این حرفها رو شنیدی ازم. کاش یکی هم اون زمان به من می‌گفت کاش. همه ا ...

عزیز دلم همین که اخلاقای بدتو میپذیری این خودش یه پوئن مثبته خودتو سرزنش نکن سعی کن اصلاحش کنی تا خودت به ارامش برسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم همین که اخلاقای بدتو میپذیری این خودش یه پوئن مثبته خودتو سرزنش نکن سعی کن اصلاحش کنی تا خو ...

دارم تلاش میکنم. هرروز که از خواب بیدار میشم، جنگ و نبرد ام شروع میشه. کم نمیارم .