2777
2789

دستمون به دهنمون میرسه ولی نمیدونم چرا جشن های من و شوهرم خیلی زیاد سادس 

از بس سادس نه به کسی میگیم نه هیچی 

کلی هم الکی الکی ذوق میکنیم 😑

نمیدونم چرا یکم ولخرجی نمیکتیم واسه این مورد 

مثلا دو سه هفته دیگه سالگرد ازدواجمونه 

من گفتم اون روزا امتحان وکار دیگه دارم زودتر بگیرم 

به شوهرم صبح گفتم گفت بابا ول کن سالگرد ازدواج چیه دیگه 

منم دست با کار شدم خداستم کیک خیس شکلاتی بپزم 

شکر کم بود قند آسیاب کردم 😐

کیک رو خواستم از قالب در بیارم یکم خراب شد دوباره گذاشتم تو قالب با همون قالب کیک گذاشتیم رو میز 

روشو هم پدرکاکائو ریختم چندتا برگ پتوس هم گذاشتم کنار با دونه انار 

خدایی خوشگل هم شد 

شمع هم باید ۳ میگرفتیم دیگه تو خونه یه ۱ بود همونو گذاشتیم😂

به شوهرمم گفتم چندتا بادکنک بخر تزئین کنیم دوسه تا بادکنک رنگا رنگ هر کدوم یه شکل گرفت همونو زدیم 

یه ریسه هم دارم تو هر مناسبی میزارم کنار میز اونو هم گذاشتم 🤦‍♀️

میوه و.‌.‌ هم دیگه جونم نکشید 

یه سالاد ماکارونی هم درست کردم واسه شام فقط طرح قلب درآوردم شوهرم خیلی ذوق کرد کلی ازش عکس گرفت 

دیگه همش همین لباسامونو هم حتی عوض نکردیم 

کادو هم بهم دیگه ندادیم

الان به خاطر وضع اقتصادی بد همه اینجوری شدیم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه دیگه

لذت ببر از خوشی های ساده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه کجا جشنای مردمو ندیدی

آدم آیا کمی اونم فقط به خاطر جلوی دوربین بودن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

همین که تاریخش یادتونه جای شکرش باقیه! 

من که نه تاریخ عقدمون یادم میمونه نه عروسی! تاریخ تولد شوهرم هم پارسال یادم رفت جاریم یادم آورد 😂 برعکس همه ی خانوما که رو این تاریخ و مناسبتها حساسن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

جشن مگه چیزی غیر از لذت بردن و شادیه؟

حالا تجملاتی باشه یا نباشه فرقش چیه؟ باور کن یه عده هستن اگر اینستا رو ازشون بگیری حتی در سال یدونه عکسم نمیگیرن هرکاری میکنن فقط واسه پست و استوری و تو چشم بقیه کردنه!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄