2777
2789
عنوان

نیاز دارم به کمک تون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 35 پست
خب سعی کن از کتاب هایی که داری نهایت استفاده رو ببریاگر هم سوالی در خصوص برنامه و این جور چیزا داری ...

نمیشه نمیشه

باید درست بشن اینا، باید بفهمن من باید دوتا دونه کتاب بخرم حداقل😭😭😭پول نمیدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جواب نمیدن

اونایی که خوبن سریع جواب میدن 

انقدر بگرد تا یه خوبش رو پیدا کنی 

سعی کن ذهنتم درگیر پدر و مادرت نکنی 

مشکلیه که پیش اومده 

فکر کردن بهش چیزی رو حل نمیکنه

روی درست تمرکز داشته باش 

نمیشه نمیشهباید درست بشن اینا، باید بفهمن من باید دوتا دونه کتاب بخرم حداقل😭😭😭پول نمیدن

خب عزیزم وقتی پول نمیدن سعی کن با کتاب‌هایی که داری نمیدونم با پی دی اف و این جور چیزا خودت رو بالا بکشی

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

از بچه های هنر بپرس قشنگ درمورد دروس شون و اینکه Pdf کتابارو میتونی دانلود کنی بخونی

از کی بپرسم خب، کی هست؟

Pdf کتابا پولیه، بعدشم با گوشی کور میشم

حتی برام عینک هم نمیخرن، چشمام به شدت ضعیفه

از کی بپرسم خب، کی هست؟Pdf کتابا پولیه، بعدشم با گوشی کور میشمحتی برام عینک هم نمیخرن، چشمام به شدت ...

ببین تو اینستا یا تلگرام کانال برای کنکور بچه های هنر نیست؟

یا مصاحبه هاشون با سایت قلمچی رو نگاه کن

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

من باهاش حرف نمیزنم اونم همینطوراصلا انگار نه انگار من وجود دارمپولم که ندارم و نمیدن، سرکارم نمیزار ...

با ینفر تو‌فامیل که باهاش بهتری بگو باهاشون صحبت کنن با حرفات سعی کن قانشون کنی بهشون بگو که اونا خانوادتن و وضعیفشونه کمکت کنن و تو الان به سنی رسیدی که باید دنبال هدفات بری بگو که نمیخوای توی خونه بشینی دو روز دیگه دستت جیب شوهرت باشه از خوبیات به مادر پدرت بگو و سعی کن باهاشون را بیای تا باهات لج نکنن 

عریزم منم کتاب هام خیلی هاشون قدیمی هست 😐 ولی همیشه تراز قلم چیم بالا ۷۰۰۰ هست اراده کن میتونی حتی ...

با گوشی نمیتونم، چشمام ضعیفه، عینک ندارم(نمیخرن برام:))

باید رتبه‌ام خیلی خوب باشه که بتونم برم تهران

وگرنه شهر دیگه عمرا بزارن برم درس بخونم

از کی بپرسم خب، کی هست؟Pdf کتابا پولیه، بعدشم با گوشی کور میشمحتی برام عینک هم نمیخرن، چشمام به شدت ...

همینجا تاپیک بزن بچه های کنکور هنر

یه لحظه وایسا بینم پیدا میکنم برات

سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید رها میکنم تا خدا هدایت کند دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود و به او میسپارم تا آرام شوم ❤️

عزیزم مشاوره غیر حضوری بگیر صحبت کن بعد کتاب پی دی آف دانلود کن بخوای میتونی به شرطی که حرف هیچکس بر ...

خب پی دی اف کتاب پول میخواد

مشاور غیر حضوریم پول میخواد

من ندااارم، نمیدن

دیگه داره میزنه سرم ترک تحصیل کنم😭😭😭هیچی نمیخرن واسم، حتی دفتر

ولی واسه داداشم بی نهایت خرج میکنن😭😭😭

خب پی دی اف کتاب پول میخوادمشاور غیر حضوریم پول میخوادمن ندااارم، نمیدندیگه داره میزنه سرم ترک تحصیل ...

نه بابا چنلا روبیکا و تل رایگانه

حالا تو یه صحبتی بکن درصد ماهی ۳۰۰ و ۴۰۰ بعضی مشاوره رایگان هم راهنمایی میکنن 

آروممم باششش بخوای میشه باور کن 

با ینفر تو‌فامیل که باهاش بهتری بگو باهاشون صحبت کنن با حرفات سعی کن قانشون کنی بهشون بگو که اونا خا ...

همه اینارو امتحان کردم

همش جلوی بقیه منو بد جلوه میدن

از من متنفرن، چون من دخترم و اونا بچه پسر میخواستن