2777
2789
عنوان

نیاز دارم به کمک تون😭

329 بازدید | 35 پست

خلاصه میگم، میخوام کنکور هنر بدم مثل ادم میخوام درس بخونم واسه آینده‌ام

هرچقدر که به مامان عفریته‌ام میگم تو رو خدا منو ببر پیش مشاور تحصیلی و برام کتاب کنکور بخر گوش نمیده😭😭میگه به من چه به من نگو

اصلا اهمیت نمیده

توقع داره دانشگاه دولتی تهران قبول شم

از غروب انقدر گریه کردم کله‌ام باد کرده، صورتم وحشتناک متورم شده

دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی بگردم🥺🥺🥺🥺🥺

ببین خیلی جاها کتاب مجانی هست مثلا ما تو شهرمون ی خیابون هست پر کتاب مجانی هست من ب خیلیا معرفی کردم 🥲 

ی همچین جایی نداره شهرتون؟! یا از کتابخونه کتاب بگیر

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

از مشاور آنلاین کمک بگیر و بهش چیزی نگوهمه جا هم پیدا میشه ۲۴ ساعته باهات چت میکنن شغل قبلی خواهر من ...

اونا بیشتر از من به مشاور نیاز دارن خب

درد من این دو نفرن که بچه رو گردن نمیگیرن و اینده من براشون مهم نیست

خب سعی کن از کتاب هایی که داری نهایت استفاده رو ببری

اگر هم سوالی در خصوص برنامه و این جور چیزا داری میتونی ازم بپرسی تا جایی که بتونم بهت کمک میکنم

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

از بچه های هنر بپرس قشنگ درمورد دروس شون 

و اینکه Pdf کتابارو میتونی دانلود کنی بخونی  

سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید رها میکنم تا خدا هدایت کند دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود و به او میسپارم تا آرام شوم ❤️

نداره:)بعدشم من باید خیلی خوب با کتابای خوب بخونم رتبه ام خوب شه

عریزم منم کتاب هام خیلی هاشون قدیمی هست 😐 ولی همیشه تراز قلم چیم بالا ۷۰۰۰ هست اراده کن میتونی حتی با گوشی بخونی بهونه نده دست خودت دختر 

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

الهی دورت بگردممم منم همینم از بابات پول بگیر

من باهاش حرف نمیزنم اونم همینطور

اصلا انگار نه انگار من وجود دارم

پولم که ندارم و نمیدن، سرکارم نمیزارن برم

ولی اگه بزارن برم هم پولمو ازم میگیرن