2777
2789
عنوان

ما خیلی فقیرانه جشن میگیریم یکی بپرسه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چقد بانمک تعریف کردی همین ک کنار هم خوشید کافیه درگیر این تجملات بیخودی نشید

ممنون

میبینم دیگه شوهرم تو فکر نیس من خودم همین کارا ازم بر میاد اینارو انجام میدم 

الان به خاطر وضع اقتصادی بد همه اینجوری شدیم

عکس پروفایلت چقدر ترسناکه🥺

من قبلا خیلی فیلم ترسناک میدیدم

بخاطر همین دچار توهم شده بودم

طوری که علنا از خواب بیدار میشدم و کسایی رو تو خونه میدیدم که تا مرز سکته پیش میرفتم حتی باهاشون حرف میزدم جوابمم میدادن

خیلی وقته فیلم ترسناک‌نمیبینم ولی اون ترسه هنوز توی دلمه

میترسم با یه تصویر کوچیکی بازم برگردم به اون دوران

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
جشن مگه چیزی غیر از لذت بردن و شادیه؟حالا تجملاتی باشه یا نباشه فرقش چیه؟ باور کن یه عده هستن اگر ای ...

آخه میبینی خیلی  کارای خفن میکنن تو فامیلامون هم هستن 

بادکنک آرایی میکنن مهمون دعوت میکنن آتلیه میرن 

کادوهای خوب 

حداقل یه دسته گل که میگیرن

عکس پروفایلت چقدر ترسناکه🥺من قبلا خیلی فیلم ترسناک میدیدمبخاطر همین دچار توهم شده بودمطوری که علنا ...

گلم این فیلم ترسناک نیست فیلم جناییه و این ماسک قاتل سریالی هست من عااااشق قاتلای سریالی ام

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اکثرا همینناینستا نگاه نکن

تو فامیلا هم باکلاسی شدن اکثری 

ما وضعمون خوب تره از خیلی هاشون ولی جشن هامون اینطوریه 

پسر خالم  کیک بزرگ خربده بود با شام و...‌ مهمون هم نزدیکارو دعوت کرده بود یه کادوی خوب با گل خریده بود واسه زنش 

آتلیه و گردش هم رفته بودن