2777
2789
عنوان

ما خیلی فقیرانه جشن میگیریم یکی بپرسه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 87 پست
عین خودمی که . منم عاشق پرونده جناییم اما روح و... اصلا

شوهرم انقدر منعم میکنه از اینکار

خیلی ام واسه خودش میترسه میگه ببینم کِی من و تو خواب بکشی و جنازه م و سر به نیست کنی😄😄😄😄

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایده‌شو تو بده اگه اون توی فکرش نیست این چیزاماشاءالله خوش ذوقین هر دوتاتون توی زمینه‌های مختلف قدر ...

اهل کتاب نیس بگمم نمیخره میگه چیکار کنی

واسه سینما هم فکر نکنم بیاد چون کارش آزاده اصلا نمیاد 

دیگه ته تهش ببره یه رستوران که اونم خوش نمیگذره 

شوهرم انقدر منعم میکنه از اینکارخیلی ام واسه خودش میترسه میگه ببینم کِی من و تو خواب بکشی و جنازه م ...

امضام گویای این ماجرا ست 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

شما ادمای خوشبخت و عالی هستین❤️خوشبختی‌تون پایدار زندگی همینه دیگه

خوشبخت نیستیم اینو واقعا میگم 

اصلا اصلا تفاهم نداریم فقط دوست داشتنه هست که کنار هم نگهمون داشته وگرنه خیلی وقت پیش جدا میشدیم

فقط همدیگه رو دوست داریم 

قشنگ که هست نه خستگی زیاد داره نه چیزی ولی میگم یکی بگه عکس های سالگردتونو نشون بدید چی نشون بدم 😂ف ...

عزیزم هر کاری کنی مردم بلاخره یه حرفی میزنن مهم اینه حال خودت خوب باشه، مثلا من هر سال برای پسرم یه تولد خودمونی فقط با یه کیک و چای و میوه  با مادرشوهر و جاری میگیرم ، سر میز هم فقط کیک میذارم تم تولد و میوه آرایی اینا ندارم

پسرمم شاد و خوشحاله کلی ذوق میکنه فیلم های تولدشو میبینم لذت میبرم از خوشحالی پسرم  ، خانواده شوهرم هم همیشه شاکی هستن که یه تولد حسابی بگیر همه رو دعوت کن ولی من این کار و نمیکنم چون میدونم بچم تو شلوغی زیاد و این عکس بکیره اون عکس بگیره خسته و کلافه میشه هیچ لذتی براش نداره 

حرف بقیه برات مهم نباشه عزیزم

خوشبخت نیستیم اینو واقعا میگم اصلا اصلا تفاهم نداریم فقط دوست داشتنه هست که کنار هم نگهمون داشته وگر ...

عزیزم زندگی با وجود همین تفاوتاس ک قشنگه خداروشکر عشقتون ابدی عزیزدلم خوشحالم براتون امیدوارم خیلی زود ب اون خوشبختی کامل هم ک میخواین برسید😍❤️

مرسی

من همینجوری که شما گفتین روزهای تولد بچه ها و تولد خودم بخاطره دله بچه ها و تولد خودش و حتی روز مادر و روز پدر. 

درست میکنم. فقط یه کیک ساده بدون خامه کشی. 

با پفیلا یا میوه با چای همین. 

بازم تکرار میکنم فقط بخاطره دله بچه هام. خیلی ذوق دارن وخوشحال میشن.

ولی شوهر عوضیم عین ....فقط نگاه میکنه - 

تشکرم نمیکنه. از عکس گرفتن هم بیزاره. چه برسه به کادو. 

ولی بازم من انجام میدم 

میگم به درک دله بچه ها که شاد میشه. 

عزیزم باید یه امیدی تو دلت جوانه بزنه که همون کیک روبلند بشی درست بکنی. 

ان شا الله که همیشه خوش باشین درکنار هم 😍

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

خوشبخت نیستیم اینو واقعا میگم اصلا اصلا تفاهم نداریم فقط دوست داشتنه هست که کنار هم نگهمون داشته وگر ...

خوب تفاهم رو اکثرا ندارن همین دوست داشتنه دیگه. اصلا زن و مرد دو تا رفتار جدا دارت کلا. 

تازه هر کس یه مدل جشن میگیره. شما هم اینطور هستین. اگر یکی میره سینما یکی رستوران، شما هم با کیک و چایی جشن میگیرین. مبارکتون باشه.

قشنگ که هست نه خستگی زیاد داره نه چیزی ولی میگم یکی بگه عکس های سالگردتونو نشون بدید چی نشون بدم 😂ف ...

برا همینه میگم بین خودتون دوتا باشه قشنگ تره ...

کمتر قضاوت میشید و حرف پشتتون خیلی کمتره

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...