2777
2789
عنوان

ما خیلی فقیرانه جشن میگیریم یکی بپرسه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 87 پست
لذتشو که میبریم ولی یکم باکلاس تر بشه خب لذت ترش بیشتر دیگه

برنامه ریزی کن 

و وقت بگذار 

کمی تو گوگل و اینستا سرچ کن 

ایده بگیر 

اگر مشکل مالی ندارید میتونی بیشتر هزینه کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی همینه اینستا ادمارو بد عادت کرده فکر میکنیم بلید همه چی پر زرق و برق باشه درحالی که همونام اصلا لذتی نمیبرن همش،در حال عکس و فیلمن بکنن تو چشم این و اون 

ساده باشه ولی دلتون خوش باشه

گلم این فیلم ترسناک نیست فیلم جناییه و این ماسک قاتل سریالی هست من عااااشق قاتلای سریالی ام

فکر کنم واسه فیلم اره است؟؟

نمیدونم چی شد اینا رو واسه تون گفتم 😅 ببخشید

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
آخه میبینی خیلی کارای خفن میکنن تو فامیلامون هم هستن بادکنک آرایی میکنن مهمون دعوت میکنن آتلیه میرن ...

دقت نمیکنم. خواهر من اینجوریه، دو ماه قبل در حال اماده کردن بساطه اخرشم همیشه تو مراسما قهره چون فلان چیز باب میلش نشده، فلان جا شوهرش حواسش نبوده و .... در نهایت چند تا عکس قشنگ مناسب پست و استوریش داره فقط. نه تنها خودش لذت نمیبره بلکه ما رو هم دق میاره با چی بپوشم و چیکار کنم و تشریفاتش😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من مجردم  ولی هر مناسبتی رو هرچند ساده میز میچینم میگم خانوادگی عکس بگیریم چون عاشق عکس یادگاری ام حتی تو مسافرت هم اینطورم

موافق نیستم با کسایی ک میگن باید از فضا لذت برد

من هم لذت میبرم هم عکس میگیرم و چاپ میکنم ک تا چن سال نگاه میکنم خاطرات برام زنده شه

تو فامیلا هم باکلاسی شدن اکثری ما وضعمون خوب تره از خیلی هاشون ولی جشن هامون اینطوریه پسر خالم کیک ...

من دوستم خیبلی وضع مالی خوبی دارن هم خودش شاغله هم شوهرش، اصلا تجملاتی نیستن ، خیلیم خوشبختن تو سکوت خودشون

مهم اینه ک خودت لذت بردی گلم من امسال با اینکه چندتا جا یلدا دعوت بودم خودمون هم می‌تونستیم کلی خوراکی بخرم و تزیین کنم اما چون یکم کسل بودم همسرم میوه تو ظرف آورد خوردیم تا صبح هم فیلم دیدیم ،، مهم حال دلته ک خوش باشه 

فکر کنم واسه فیلم اره است؟؟نمیدونم چی شد اینا رو واسه تون گفتم 😅 ببخشید

منم نمیتونم زیاد فیامای جن و.. نگاه کنم خیلی میترسم و تاثیر بدی می‌ذاره

اما عاشق فیلمای چندش و قتل ام

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

عی بابا اصلا مهم نیست 

مهم اینه که در هر صورت حالتون خوب باشه

اصلا مگه قراره کسی بفهمه؟ اتفاقا خوشحالیامونو جار نزنیم خیلی بهتره

به نظر من که اینجور جشنا خز شده دیگه

مثلا ما سالگرد ازدواجمون رفتیم سینما یه فیلم دیدیم

خیلی معمولی 

و خیلی هم خوش گذشت

یا تولدم شوهرم برام کتاب شاهزاده و گدا رو خرید خیییلی ذوق کردم

یا روز زن برام شیرینی آلمانی خرید با یه دسته گل گفت برو چای درست کن باهم بخوریم

به همین سادگی به همین خوشمزگی