2777
2789

سلیطه ها جواب بدن لطفا ،،،،پلیییزبا همچین پسری چطوری برخورد کنم که به غلط کردن بیوفته؟

یه آدم زورگو که هرچی گفت باید همون موقع انجام بدی وگرنه قهر و بلاک و دعوا😭

عصر بهم گفت بیا ویدیو حال من لباس راحتی پوشیده بودم به خاطر چندتا جوش صورتم هم خجالت می‌کشیدم گفتم نه بذار لباسی عوض کنم بعد..

از سر شب هرچی میگیرمش جواب نمیده 

فقط گفتم اوکی حله ..

چیکار کنم

بجز قهر طاقتشو ندارم😭💔

فقط بت بگم ک هرچی اینجوری هی بری دنبالش اون دور تر میشه ازت..وقتی اینجوری قهر کرده ی بار دوبار ک زدی ج نداد دیگ نزن بزار یکم نگران شه اونم خب

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😐😐😐😐😐

برین بهش

دکمشو بزن

اینارو عسلم تو دهنشون کنی باز دو قورتونیمشون باقیه 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

پیام بده بگو یبار دیگ زنگ میزنم اگه جواب ندی برای همیشه میزارمت کنار و واقعا اگر جواب نداد بزارش کنار چ مرگشه پرنسسعلی

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

ولش کن تا بیاد طرفت.اگر گفت چرا سراغم نیومدی بگو من مرد پرنسسی نمی‌خوام.مرد باید نیاز باشه و زن ناز و طناز.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹