2777
2789
عنوان

شوهرم دو روزه نرفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 133 پست
اینا تازه یکم از بدیاشهیه بدیایی داره که نگو و نپرسهمه ی موهام سفید شدنخواهرمو ب زور شوهر داد و بدبخ ...

انشالله بخت و روزت سفید باشع عزیزدلم 

انشالله خدا برات بسازه و ادم خوب سر راهت قرار بده که جبران همه این غصه هات بشع الهی امین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نمیدونم چه رازی پشت این جریانه تا هستن کلافه کنندن وقتیم دورن دوباره کلافه کنندس🤣

استاندارد رعایت نمیکنن 😂مرد باید ۸ صبح بره عصر ۴ تا ۵ برگرده

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
اصلا نمیدونم چه رازی پشت این جریانه تا هستن کلافه کنندن وقتیم دورن دوباره کلافه کنندس🤣

مرد فقط شب باید خونه باشه من یه رئیس جمهور باشم یه حکم میدم مرد از هفت صبح تا یک شب باید سرکار باشه 

منم بدم می اد مردا دست پا گیرن نمی دونم چرا وقتی خونه هستن ما قفل می شیم هیچ کاری نمی تونیم بکنیم ،من دوست دارم شوهرم بره صبح زود سر کار شب ساعت ۹ بیادرخونه فقط شبا خونه باشه