2777
2789
عنوان

شوهرم دو روزه نرفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 133 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی سخته

اینا تازه یکم از بدیاشه

یه بدیایی داره که نگو و نپرس

همه ی موهام سفید شدن

خواهرمو ب زور شوهر داد و بدبختش کرد ما برده پدریم ،پدرم همه جچره بلا سرمون اورده...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
من‌ غریبم‌ کسیوندارم‌همش خونن‌ ن کسی میاد ن من جایی میرم🥺اوضاع‌من‌بدتره‌خواهر

کتاب بخون یا ورزش کن یا دوره های انلاین و باشگاه برو الان که بچه دار شدم همه اینا برا من شده ارزو باز هم اینکارارو میکنم ولی به سختی

ولی وقتی نیستن کلافگیش کمتره به نظرم چون دل تنگ میشی و انگیزه پیدا میکنی که کار کنی و همه کاراتو تمو ...

باید به اندازه باشه فرصت دلتنگیم بدین بهم ..یکم تو برو خونه مادرت تنهاش بزار 

منم وقتی خونس نمیتونم هسچ سر و صدایی کنم بدم میاد انقد غرغر میکنم که میره سرکار سریع 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

چقدرم که مردا کار میکنن تو خونهمال من که همش میشینه اورد میده اینو بیار اونو بیاربهش میگم گهگاهی پاش ...

این خوب بود یادم باشه به شوهرم بگم 🤣🤣

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
کتاب بخون یا ورزش کن یا دوره های انلاین و باشگاه برو الان که بچه دار شدم همه اینا برا من شده ارزو با ...

منم‌ بچه‌دارم‌. نمیتونم‌تکون‌بخورم  خودمو‌باکار خونه‌سرگرم‌میکنم‌ هیچ سرگرمی ندارم‌نمیزاره بافامیلاشم‌ارتباط بگیرم یخورده حساسه