هیچوقت فکرشم نمیکردم تا این حد زندگی بدون بچه ترسناک باشه کسایی که شرایط منو دارن بگین چه جوری زندگی رو میگذرونین با این بی هدفی و بی انگیزگی چیکار میکنین ته همه کارایی که میکنم به پوچی میرسم خیلی سخته شبو روزم شده گریه و افسردگی و ناامیدی و فکر خودکشی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم مثل تو . منو شوهرم از تنهایی دوتا مرغ دوتا پرنده اوردیم اما بازم جای بچه خالیه ۴ سال منتظریم
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خیلی ها هم با آزمایش مثبت و بارداری میومدن و شیرینی پخش میکردن و اوضاع اونجا قابل وصف نیست اصلا... ...
شوهرم بیماری زمینه ای داره، مجبورش کردم برگردیم شهرمون، گفتم کرونا بگیریم بمیریم خوبه؟ بعدا بازم میایم... گذشت و کرنا تا بیشتر از دو سال طول کشید و خبر رسید که یارو دکتره کلاه بردار بوده، خانمش هم پزشک زنان بود، گفتن با کادر بیمارستان و همه و هممممه همدست بودن، معلوم نیست اونایی هم که باردار شدن نطفه کی بوده... شکایات از شهر های مختلفو دعوا و جنجال بالا گرفته... ... به شوهرم گفتم اگه خواست خداس ما بچه نداشته باشیم اینم ی نشونه س. زندگیمونو میکنیم دیگه.
اما ته دلم غصه هم میخوردم. گذشت و یه جووون از دست دادیم تو فامیل، خیلی سخت بود... گفتم خدایا غلط کردم من تحمل بچه نداشتند دارم اما این درد خیلی بزرگه برای دل مادرش... میگم که بدونی خیلی چیز های بدار از بچه نداشتن هم تو زندگی وجود داره
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
واقعا باورم نمیشه کسی از تاپیکم نتونه متوجه بشه که لابد مشکلی دارم که میگم زندگی بدون بچه سخته اگه م ...
من همین امشب داشتم فکر میکردم کاش اصلا بچه نداشتم ،،بچه اولم ناخواسته بود دومی را آوردم اولی تک فرزند نباشه ،،،٫ولی کلا نه بچه دوست دارم نه فلسفش را قبول دارم ،،،یه موجودی را میاری این دنیای پر از نقص و دزد و ممکنه بیمار شن ،،،،تا آخر عمر نگرانشونی ،،درس و بحث و مریض نشن ،خفه نشن نمیرن و .....بیکاری بخدا برا خودت دغدغه نداری راحتی ،،،البته میدونم آدم هر چی را نداره میخواد ولی کاش خدا به جای من به تو که ارزوشو داری بچه میداد ،،من لیاقت بچه هامو ندازم
شوهرم بیماری زمینه ای داره، مجبورش کردم برگردیم شهرمون، گفتم کرونا بگیریم بمیریم خوبه؟ بعدا بازم میا ...
تلاشت رو بکن، هیچ وقت به زمان بندی خدا شک نکن.هر روز علم پیشرفت میکنه ، میتونی جنین اهدایی هم بگیری تو دل خودت بزرگ میشه، خواستی بیا باهم بیشتر صحبت کنیم
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
من دوست داشتم یکی از شروط ازدواجمو نیاوردن بچه میذاشتم ولی خب عقلم کار نکرد موقع ازدواج مطرح کنم بعدش خیلی با شوهرم گلاویز شدم که نیاریم فعلا که با داروام نمیشه