2777
2789

با ویزیت رایگان ؟

یادمه یه سایتی بود سوال می‌پرسیدی جواب میداد ولی الان که لازمش دارم نمیدونم اسمشو..

بـرای تویـی که قلــب منـی🤍✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

«دکتر هست» سایته ولی معلوم نیست کی جواب بدن

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 
سوالت چیه عزیزم

رو کمرم یه غده ای در اومده دیروز تازه فهمیدم 

تا وقتم بشه طول میکشه می‌خوام بدونم چی می‌تونه باشه دیگه تا مرز سکته رفتم..

رو کمرم یه غده ای در اومده دیروز تازه فهمیدم تا وقتم بشه طول میکشه می‌خوام بدونم چی می‌تونه باشه دیگ ...

مم دقیقا پشت سرم یه چیزی حس میکنم خیلی نگرانم 

پیدا نکردم بپرسم از کسی😥

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
رو کمرم یه غده ای در اومده دیروز تازه فهمیدم تا وقتم بشه طول میکشه می‌خوام بدونم چی می‌تونه باشه دیگ ...

عزیزم غده‌هایی که روی پوست یا زیر پوست ظاهر می‌شن ممکنه به دلایل مختلفی ایجاد بشن. این غده‌ها اغلب خوش‌خیم هستن و نگران کننده نیستن، ولی لازمه که حتماً توسط پزشک معاینه بشن تا نوع و علت دقیقشون مشخص بشه. چند نوع رایج از غده‌هایی که ممکنه روی کمر ایجاد بشن عبارتند از

اولیش لیپوم:

این‌ها توده‌های چربی زیر پوست هستن که معمولاً نرم و حرکت‌پذیر هستن و اغلب خوش‌خیم‌اند.

دومیش کیست:

کیست‌ها توده‌های پر از مایع هستن که می‌تونن در هر قسمتی از بدن ظاهر بشن. کیست‌های اپیدرمال و سباسه دو نوع رایج هستن که می‌تونن روی پوست ظاهر بشن.

سومیش آبسه:

این‌ها تجمعی از چرک ناشی از عفونت هستن که می‌تونن دردناک و قرمز باشن.

چهارمیش گره‌های لنفاوی متورم:

در صورت وجود عفونت یا التهاب، گره‌های لنفاوی می‌تونن متورم بشن. این‌ها معمولاً دردناک هستن و همراه با علائم دیگه‌ای مثل تب یا قرمزی هستن.

پنجمیش توده‌های فیبروزی:

این‌ها توده‌های غیر سرطانی بافت فیبروزی هستن که ممکنه در نتیجه ضربه یا آسیب ایجاد بشن.

دیگه تا مرز سکته داری میری خسیس بازی رو بزار کنار یه دکتر مطب برو فردا

داداش چی میگی کشکی که نیست 

وقت گرفتم دیشب برای فردا عصر :/ 

وای..چشکلیه درد داری؟

نه تو تاپیک قبلیام هست عکس هم گذاشتم البته از بیرون معلوم نیست فقط با لمس معلومه سفته و درد نداره

فقط روز اول که کشفش کردم یکم درد داشت 

بعد خوب شد 

سفته تکونم نمیخوره عین استخوان

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚