2777
2789

اعتماد به نفسم زیر صفره 

تو جمعی میرم همیشه این حس رو دارم که از آدمای اون جمع کمتر و بد قیافه ترم! 

یا هرچیزی و... چیکار کنم اینطوری نباشه 

من بقیه رو تو جشن ببینم حس زشتی میکنم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای افزایش اعتماد به نفس، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

۱. شناخت توانایی‌ها و نقاط قوت خود

لیستی از مهارت‌ها، تجربیات و موفقیت‌های خود تهیه کنید. روی چیزهایی که در آن‌ها خوب هستید تمرکز کنید و تلاش کنید آن‌ها را تقویت کنید.

۲. اهداف کوچک و دست‌یافتنی تعیین کنید

با تعیین اهداف کوتاه‌مدت و دستیابی به آن‌ها، احساس موفقیت و اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کنید.

۳. خودگویی مثبت

به جای سرزنش خود، با خودتان با مهربانی صحبت کنید. جملات مثبت مثل «من می‌توانم»، «من ارزشمند هستم» را تکرار کنید.

۴. از مقایسه خود با دیگران پرهیز کنید

هر فرد مسیر و سرعت پیشرفت خودش را دارد. تمرکز روی پیشرفت شخصی به جای مقایسه با دیگران به شما آرامش بیشتری می‌دهد.

۵. مهارت‌های جدید یاد بگیرید

یادگیری یک مهارت جدید یا انجام کاری که همیشه از آن می‌ترس

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️

ب نظرم هر کی با ی چیز اعتماد به نفسش بالا میره

یکی با پول

لباس

ورزش و تناسب اندام

ذهن باز

مهارت جدید

دانش

شغل خوب

کدبانوگری