2777
2789
عنوان

شوهرم دو روزه نرفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 133 پست
خدانکنه عزیزم.هیچ دستی بالاتر از دست خدا نیس.خدا مکر و نیرنگ خودشونو به خودشون برمیگرونه مطمعن باش. ...

پدرم نجسه که دخترشو بدبخت کرد و خوشحاله خدا نگدرع از پدرم با چوب و کتک خواهرمو شوهر داد به یه آشغال به تمام معنا .. و تهمت میزنه به من و خواهر و مادرم ... خدا اگه هست چرا پدر کثیف و بد ذات و شوهر خواهر آشغالم و خانواده شوهر خواهر حروم خورمو نمی کشه... 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم نجسه که دخترشو بدبخت کرد و خوشحاله خدا نگدرع از پدرم با چوب و کتک خواهرمو شوهر داد به یه آشغال ...

صبوری کن زمان همه چیو درست میکنه 

اینا الان روزای مثلا خوششونه یکن که صبر کنی کارماشونو میبینن

صبوری کن زمان همه چیو درست میکنه اینا الان روزای مثلا خوششونه یکن که صبر کنی کارماشونو میبینن

کاش ببینن سی سال و اندی در حقمون داره ظلم میشه هیچیشون نشد...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
😂🤣 دلتون خیلی پره ها میخاین با کامیون هماهنگ کنیم بیان جمع کنن ببرن کمپلس کنن رود ارس

😂😂😂

اخه خیلی اذیت میکنن میمونه خونه هی غر میزنه احساس میکنم اتگار ی مادرشوهر نشسته بالاسرم که هی غر میزنه

چیکار کنم الان که هس همه برنامه هام بهم ریخته و خواب بچه رو بهم زده ظهر نتونستم بخوابونمش بچه تا الا ...

عیبی نداره بچه هم بالاخره می‌خوابه مهم اینکه کنار هم بهتون خوش بگذره توی بچه داری به خودت سخت نگیر ولی توی گرم شدن محبت زن و شوهری تون به خودت سخت بگیر

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

خیلی بده اینجوری واسه همین کاراشونه نمیخام بچه بیارم

اخه میدونی بیشتر مادرا دوس دارن بچه رو تکون بدن یا بغل بگیرن بخوابونن و پدرا میگن ولش کن بچرخه خودش خسته میشه میخوابه و من اعصابم نمیکشه واقعا وقتی با دوتا تکون در عرض ی ربع میخوابه چرا ولش کنم هی بچرخه تازه بعد ی ساعت بخوابه

عیبی نداره بچه هم بالاخره می‌خوابه مهم اینکه کنار هم بهتون خوش بگذره توی بچه داری به خودت سخت نگیر و ...

وقتی نشسته سرش تو گوشی و فوتباله هی میگم بیا کنارما بشین بیا با ما بازی کن بیا بریم قدم بزنیم قبول نمیکنه