جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای من قشنگدرکت میکنم.شوهرمنم شغلش ازاده پارسال ۲ماه اصلا سرکار نرفت چون اصلا پروژه ای نمیگرفت درحدیکه من میگفتم فقط برو اسنپ.یعنی اتیشش میزدممیگفتم برو اسنپ😂😂حالا به این شرایط بی پولیم اضافه کن چون تازه ماشین خریده بودیم خالی خالی شده بودیم مایی که تو حسابمون همیشه ۴۰ ۵۰بود ۳یا ۴تومن داشتیم.فکر کنمیگفتم بریم مسافرت همش خونه دق کردم میگفت کوپول اصلا وضع افتضاح بود.دیگه بعد دوماه پروژهای جدید گرفت ومدام سرکار بود و پولم بود.همش سرکار بود حتی پنجشنبه جمعه از صبح تاشب.بهش گفتم من خسته شدم بریم مسافرت میگفت اصلا زمان ندارم نمیشه😂.تو مسافرت رفتنمونکلا طلسم افتاده بود یا پول نبود یا زمان.امسال باز همینه میگممارو ببر مسافرت داریم خفه میشیم تو این الودگی میگه اصلا یروزمو نمیتونم خالی کنم کارام همهگره خوردهتو هم.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.