2777
2789
عنوان

شوهرم دو روزه نرفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 133 پست
اینا تازه یکم از بدیاشهیه بدیایی داره که نگو و نپرسهمه ی موهام سفید شدنخواهرمو ب زور شوهر داد و بدبخ ...

خدا بهتون صبر بده واقعا موندن مرد تو خونه خیلی سخته پدر هم که باشه بدتر چون میمونن خونه بیکار میشن به عالم و ادم گیر میدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته ولی خدایی سخته‌ها‌میبینم‌جاریام همش تلپن‌خونه‌مادرشون من‌هیچ‌کسوندارم‌دلم‌میگیره

۲۸ 

تو چند سالته؟

چند وقته ازدواج کردی؟

من یدونه جاری دارم که اونم غریبه 

آره خیلی سخته ولی یجوری خوبم هست 

هیچکسو نمیبینی و اختلافم نداری با کسی 

ولی خب اینجوریم خوب نیست 

دیگه چاره چیه

مرد فقط شب باید خونه باشه من یه رئیس جمهور باشم یه حکم میدم مرد از هفت صبح تا یک شب باید سرکار باشه

حالا خداییش یک نه ..ده بیاد 🤣🤣ولی ده زودتر هیچ جوره قابل قبول نیستت

وای من قشنگدرکت میکنم.شوهرمنم شغلش ازاده پارسال ۲ماه اصلا سرکار نرفت چون اصلا پروژه ای نمیگرفت درحدیکه من میگفتم فقط برو اسنپ.یعنی اتیشش میزدم‌میگفتم برو اسنپ😂😂حالا به این شرایط بی پولیم اضافه کن چون تازه ماشین خریده بودیم خالی خالی شده بودیم مایی که تو حسابمون همیشه ۴۰ ۵۰بود ۳یا ۴تومن داشتیم.فکر کن‌میگفتم بریم مسافرت همش خونه دق کردم میگفت کو‌پول اصلا وضع افتضاح بود.دیگه بعد دوماه پروژهای جدید گرفت و‌مدام سرکار بود و پولم بود.همش سرکار بود حتی پنجشنبه جمعه از صبح تاشب.بهش گفتم من خسته شدم بریم مسافرت میگفت اصلا زمان ندارم نمیشه😂.تو مسافرت رفتنمون‌کلا طلسم افتاده بود یا پول نبود یا زمان.امسال باز همینه میگم‌مارو ببر مسافرت داریم خفه میشیم تو این الودگی میگه اصلا یروزمو نمیتونم خالی کنم کارام همه‌گره خورده‌تو هم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
۲۸ تو چند سالته؟چند وقته ازدواج کردی؟من یدونه جاری دارم که اونم غریبه آره خیلی سخته ولی یجوری خوبم ه ...

من ۲۶ ۳ساله‌اومدم‌غربت آره خب بستگی ب جایی ک هستی هم‌داره‌وفرهنگشون من‌اینجاخیلی احساس تنهایی میکنم