2777
2789
پس چرا منی که روزی ۱۵ ساعت میخوندم رتبه ۳۰۰۰ شد ، منم باید رتبه یک میشدم😐

از کی شروع کردی ؟ چند وقت روزی ۱۵ ساعت خوندی ؟ 

پیوسته بود ؟ مرور داشتی ؟ تست داشتی مدام 

و اینکه دوران مدرسه هم خیلی خیلی درس میخوندی تا مثلا دانش آموز زرنگی باشی ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رتبه برتر کنکور ارشد بودم هوشمندانه درس خوندم . منبعم همون منبع همه ، استادم همون استاد همه ، زما ...

خیلی ام عالی... 

کاش منم اونقدر اگاه بودم که از سال اول همچیو مدیریت کنم

متاسفانه دیر آگاه شدم

خب بگو برا ما هم روش هات چی بود

خب این روش ها که برای همه یکی نیست

با توجه به جدیدترین اطلاعات کنکور همون سال باید استراتژی درس خوندنتون رو بریزید . 

منظورم این بود درس خوندن واسه کنکور اینجوری نیست فقط سرت تو کتاب باشه از صفحه اول تا اخر رو هزار بار بخونی

اول باید سراغ تحلیل کردن . ببینی تو مثلا تو کنکور ۵ سال اخیر چی خواستن؟ حالا ۵ سال اخیر با سال پیش چه تغییراتی داشته.

یه میانگین بودجه و نوسان بگیری بعد طبق اون استراتژی بچینی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
از کی شروع کردی ؟ چند وقت روزی ۱۵ ساعت خوندی ؟ پیوسته بود ؟ مرور داشتی ؟ تست داشتی مدام و اینکه دورا ...

ببین من تو این ۱۲ سال تحصیلیم همیشه نفر اول مدرسه بودم، سه سال دبیرستان نمونه دولتی بودیم و همه خر خون و منم نفر اول بودم 

معدل کتبی سال دوازدهم که نهایی بود ۱۹.۸۷ شدم 

اما خودم میدونستم همه ی اینا الکیه و مهم کنکوره که خیلی سخته

سال ۱۴۰۰ کنکور دادم و یک سال تمام مطالعه کردم با برنامه سفت و سخت البته روزایی که مدرسه داشتم ۶/۷ ساعت میخوندم

اما رتبم ۳۰۰۰ منطقه یک شد چون از پس تست های کنکور بر نیومدم 

پس میبینی هوش مهمه که من ندارم!

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
ببین بحث هوش و کشش اولویتهکسی که رتبه برتر کنکور میاره محاله با روزی دوسه ساعت درس خوندن به جایی برس ...

همش تلاشه اون رتبه برتر که کل دبیرستان ایطور خونده یه شبه نبود این دبستان مدام درس میخوند خیلی خوب بعد می‌ره مدارس تیزهوشان و نمونه و اونجا باز میخونه این فرد طی سالیان کشش درس خوندن به این صورت پیدا کرد ! 

طی این چند سال تکنیک و سرعت عمل تست زدن مهارت پیدا کرده و هرچقدر که بیشتر درس خونده و تلاش کرده مغزش باز شده قدرت استدلال و فهمش بیشتر شده ( دقیقا مثل ورزش میمونه دقیقاااا ) و موفق شده

هادی چوپان با این هیکل می‌دونی چطور خودش پرورش داده چقدر تمرین کرده تا به این درجه رسیده !!

خیلی قابل و فهم ساده هست این درس هم و مغز هم مثل ورزش هست اونا مغزشون پرورش دادن مثل هادی چوپان شده 😂😂 

ببین من تو این ۱۲ سال تحصیلیم همیشه نفر اول مدرسه بودم، سه سال دبیرستان نمونه دولتی بودیم و همه خر خ ...

اگه طرح معدل زمان تو بود و کنکور الان بود پزشکی در میومدی 

عزیزم شما سال اول رفتی ، اگه سال دوم میموندی رتبت مثلا میشد ۱۰۰۰ ، یه عالمه مورد مثل تو دیدم 

دوست من کاملا معمولی بود بنظرم باهوش هم نبود سه ماه برا کنکور خوند میانگین ۶ الی ۷ ساعت بعد شیمی ۴۰ درصد 

زیست ۳۰ و خورده ، فیزیک ۲۰ و خورده ، زمین ۳۰ خورده و ریاضی ۱۴۰۲ که خیلیییییییییی سخت بود ۱۵