2777
2789
عنوان

من دلم خونه خودمو میخواد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه خریدین راحت باشین نه آواره خیلی اشتباه کردین می تونستین یه خونه کوچیک پایین شهر اجاره کنید بعدا ...

اشتباه نکردن یسال دو سال زجر کشیدن بهتر از یک عمر اوارگی و مستاجریه . ادم باید دور اندیش باشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

منم شش ماه خونه پدرم بودم تا خونم تکمیل بشه....واقعا هم حق داری ....هیچ جا خونه خوده آدم نمیشه....ولی عزیزم.....یکم صبور باش....با غصه خوردن و خودخوری فقط خودتو از بین میبری ....زمان مثل برق و باد میگذره....چشم رو هم بزاری مرداد میرسه میری تو خونت و همه این چیزایی که گفتی و انجام میدی....فقط صبور باش

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

تا مرداد صبر کن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
عزیزم کاش تو این شرایط بچه نمیاوردی حداقل چه خبر بود خب میرفتی خونه خودت راحت یه ۳ ۴ تا مسافرت دو نف ...

شاید بچش بزرگتر از ۲ ساله 

قبل این شرایط بچه اورده

چقدر عادت کردین به شماتت کردم مادرا

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله بسلامت میری خونه ی خودت ،یسال بخور نون و تره،یه عمر بخور نون و کره ،سختی ها تموم میشه ،از ته قلبم برای همه ی مستأجرا آرزو میکنم خونه دار بشن و تمام اون خانومایی که به ناچار با مادرشوهر یه جا هستن مثل خودم ،برای همشون آرزو میکنم خونه دار بشن و حس استقلال و آرامش رو بچشن ،آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

عزیزم از کنار پدرو مادرت بودن لذت ببر وقتاییکه بهت سخت میگذره یک لحظه فکر کن اگه چند سال بعد یکی از اونا خدایی نکرده خدایی نکرده نباشن چقدر افسوس میخوری از اینکه قدر این لحظات بودن کنارشون رو ندونستی خونه لباس راحتی و همه چیز همیشه هست ولی پدر و مادر نه