2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رتبه برتر کنکور ارشد بودم 

هوشمندانه درس خوندم . 

منبعم همون منبع همه ، استادم همون استاد همه ، زمان شروع به خوندم عین بقیه 

ولی من چون قبلش خوب تحقیق کرده بودم و اطلاعات خوبی داشتم از روند کنکور بلد بودم چجوری مدیریت کنم درس خوندنم رو

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من تیزهوشان بودم الان پشت کنکورم به هوش نیست به زیاد خوندنه

منم زیاد میخوندم همین الآنم میخونم ولی همیشه گند میزنم و کسانی که کمتر از من میخونن همیشه موفقن

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
۸۰ درصد دهک های بالای جامعه هستن و خب درس هم میخونن از نظر هوشی تفاوت زیادی ندارن اما استعداد رو هم ...

استعداد الکیه بابا همش تلاشه ، با تلاش و تمرین و پشتکار ببین میشه از کسی که استعداد مثلا ریاضی داره جلو زد مطمئن باش 

یکی که هوششو نداره با تلاش به جایی نمیرسه واقعا بارها ثابت شده

مثال بزن 

کسی هوشش خیلی دیگه پایینه و از معمول کناره آره ممکنه 

ولی کسی که هوش معمولی رو به خوب داره همه وی درک میکنه می‌تونه یاد بگیره با تلاش می‌تونه 

من تیزهوشان بودم الان پشت کنکورم به هوش نیست به زیاد خوندنه

اخه صرفا هرکی میره تیزهوشان ام باهوش نیست..

خیلیارو میشناسم با کلی خوندن رفتن تیزهوشان درحالی که هوششم نداشتن

اخه صرفا هرکی میره تیزهوشان ام باهوش نیست..خیلیارو میشناسم با کلی خوندن رفتن تیزهوشان درحالی که هوشش ...

عزیزم منظورم تست هوشم بود 

با خوندن که تست هوشت خیلی تغییر انچنانی نمیکنه 

ولی درکل حرفت درسته خیلی بخونی از باهوشا هم جلوتری

کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در ایینه میبینم.                                                                                .                                                                          ممکن است خودخواهی به نظر برسد، اما وقتی برای زنده ماندن می‌جنگی، سخت است دلسوز و مهربان باشی.
مثال بزن کسی هوشش خیلی دیگه پایینه و از معمول کناره آره ممکنه ولی کسی که هوش معمولی رو به خوب داره ه ...

ببین بحث هوش و کشش اولویته

کسی که رتبه برتر کنکور میاره محاله با روزی دوسه ساعت درس خوندن به جایی برسه

نزدیک به ۳ سال یعنی حدودا ۱۲۰۰ روز هرروز و هرروز بالای ۱۲ ساعت درس خوندن واقعا مخ میخواد

ادمای عادی نمیتونن تحمل کنن اصلا

بحث تلاشم هستا

ولی یکی که تلاشگره و کشش نداشته باشه بازم نمیتونه با این ساعت مطالعه ی بالا، و رسما میوفته مریض میشه بعد از چند وقت