2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه🙂😂هنوزم بنظرم هوشم مهمه .خیلی.

ببین آیا درسته بگیم هادی چوپان بدن و استعدادش داشت که تونست ایطور بشه ؟؟ 

در صورتی که هزاران نفر هستن که بدنسازی حرفه ای برا مسابقه کار میکنن ولی اونا چرا نتونستن ؟؟ 

فقط خوندن 

اینو خودم تجربه کردم

کسی که جا نمیزنه میبره 

من سال اخر تصمیم گرفتم بخونم 

وسط سال به این نتیجه رسیده بودم که ضریب هوشیم کمه

(با اینکه بچگی منو ستجش کردن گفتن که ضریب هوشی بالایی داره )

ولی ادامه دادم ۱۰نفر بودیم که از صفر شروع کردیم یدونه من ادامه دادم‌ 

درسته نرفتم دانشگاه چون رشته مورد علاقهمو نیاوزدم

ولی خب چیزای دیگه از علوم پزشکی میاوردم 

با اینکه پشتم ولی احساس میکنم یه دستاورد خوب دارم بخاطر جا نزدنم ها 

کلا بهم جا نزدن رو یاد  داد درس خوندن

فقط خوندن اینو خودم تجربه کردمکسی که جا نمیزنه میبره من سال اخر تصمیم گرفتم بخونم وسط سال به این نتی ...

روزی چند ساعت میخونی؟

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
ببین آیا درسته بگیم هادی چوپان بدن و استعدادش داشت که تونست ایطور بشه ؟؟ در صورتی که هزاران نفر هستن ...

اخه درس فرق میکنه دورت بگردم

درس مستقیم با مغز و هوش ارتباط داره!!

ورزشو مقایسه نکن با درس

سلامت جسم سلامت روحی خانواده سازگار معلم خوب کلاس کنکور خوب 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

از کی خوندی ؟ رتبت چند شد

مهر بین ۵ تا ۱۰ هزار یه رتبه ای

برا منی که اینو اوردم خیلی خوبه چون من از درصدای منفی یا زیر ۱۰ شروع کردم بهم گفتن مشاورم که رتبم بالای ۱۰۰ هزار میسه