2777
2789
عنوان

بیا بگم متولد چه ماهی هستی بیب🍌💩

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 566 پست
😂😂😂😂😂تابستونی؟ نکنه توام مث اکسم تیری هستی؟ امشب با هرکی حرف زدم تیری بود، نکنه میخواد سروکله‌ش ...

وای خواهر اینا همش نشونه ست جدی بگیر😂💔

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

😂😂😂😂😂تابستونی؟ نکنه توام مث اکسم تیری هستی؟ امشب با هرکی حرف زدم تیری بود، نکنه میخواد سروکله‌ش ...

آرهههه تیرم🤣🤣

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا انگار حسی ندارم و برسه ب حس ششم☹️🤦

حالا من واسه شما رو حدس بزنم؟

مال زمستون یا بهاری؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

زمستون یا پاییز؟

زمستون🤩

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

شما منو حدس بزن

با کمال میل😅😂

فقط نخندیا😂😂💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱