2777
2789
اخه درس فرق میکنه دورت بگردمدرس مستقیم با مغز و هوش ارتباط داره!!ورزشو مقایسه نکن با درس

مغز هم همونه دقیقااا 

تو هم اگه لایف استایل و تلاشت و همه چی مثل رتبه یک کنکور بود صد در صد همون‌طور می‌شدی 

می‌دونی رتبه ۱ و رتبه ۱۰۰ کنکور  از لحاظ معلومات هیچ فرقی با هم ندارن هیچی دیگه عواملی مثل استرس ، سرعت عمل ، مدیریت جلسه تاثیر داره تو این مرحله 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مغز هم همونه دقیقااا تو هم اگه لایف استایل و تلاشت و همه چی مثل رتبه یک کنکور بود صد در صد همون‌طور ...

همهههه ی حرفایی که داری میزنی رو قبول دارما

چون واقعنم همینه

ولی بیا کوتاه بیا و قبول کن که هوش ام مهمه😂

بخدا یه رفیق داشتم همکلاسیم بود

زنگ تفریح با ما حرف نمیزد فقط درس میخوند

توو خونه ام مامانش میگفت همینه

ولی اخرم نمره هاش پایین بود :) با اینکه بنده خدا باهاش حرف میزدی مشخص بود خنگم نیست

ولی نمیدونم

شایدم یسری عوامل محیطی مثل استرس باعث میشد که به قول شما بازدهیش بیاد پایین

همهههه ی حرفایی که داری میزنی رو قبول دارماچون واقعنم همینهولی بیا کوتاه بیا و قبول کن که هوش ام مهم ...

خب گفتم که ، من همکلاسی داشتم موقع امتحان شیمی بود می‌گفت من چهار بار کتاب رو دوره کردم همون مبحث امتحان 😐😐 منم آب دهنم قورت میدادم گفتم خدایا من که هنوز تمام نکردم تازه همونجا داشتم نگاه میکردم روحیه ام به شدت باختم 😐😐😐 بعد امتحان اون خیلیییی نمرش از من کمتر شد 

والا منکر هوش نمیشم منم این حرفات قبول دارم پس آقا هم حرف من درسته هم حرف تو 😂😂🤣

اگه طرح معدل زمان تو بود و کنکور الان بود پزشکی در میومدی عزیزم شما سال اول رفتی ، اگه سال دوم میمون ...

واقعا هیچ تضمینی نیست آدم سال دوم بهتر بشه رتبش 

من خیلیا رو دیدم بدتر شدن

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚