2777
2789
عنوان

من دلم خونه خودمو میخواد 😭

928 بازدید | 30 پست

دوساله خونه بابام زندگی میکنیم کلی سختی کشیدیم تونستیم یه خونه کوچیک و یه ماشین معمولی بخریم

شوهرم انقد زیر قسط رفت گفت خونه رو یه سال بدیم اجاره تا یکم دست و بالمون باز شه.

حالا مستاجر ما سال بعد مرداد بلند میشه 

من حالم بده .. دلم خونه خودمو میخواد

خسته شدم از همه چی 

دلم برای وسایلام تنگ شده ، هرچند که ۹۰ درصدشو فروختم سر خونه خریدن ..

هی دارم پولامو جمع میکنم که برم خونه‌م دوباره از نو بخرم ولی کو..؟

دلم میخواد برای بچم سرویس خواب بخرم

دلم میخواد لباس باز بپوشم  ... دلم یه رابطه بدون استرس با همسرم میخواد 

دلم میخواد خودم بچه‌مو تربیت کنم به کسی جواب پس ندم بخاطر هر تشری که باید به بچم بزنم 

دلم میخواد مهمونامو خونه خودم دعوت کنم .. هربار مادرشوهرم میخواد بیاد خونه بابام عزا نگیرم و معذب نشم 

از اینهمه چمدون دست گرفتن و تو جاده و اتوبان بودن خسته شدم دلم میخواد بشینم تو خونه‌ی برای تعطیلاتم برنامه ریزی کنم برم مسافرت

دلم یه زندگی نرمال میخواد 

چیزی که همه دارن 

ولی تا کی صبر کنم ‌... تا کی؟

خدابزرگه

مرداد بلند شن میرین خودتون میشینین؟

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب امید خدا میرسه اون روزا هم 

بالاخره هرکسی ی مدل سختی رو باید تحمل کنه ک ب چیزای با ارزش برسه 

چیزی نمونده تا مرداد،چشم ب هم بزنی میگذره 

ضمنا زندگی انقد طولانی هست ک همه اینارو تجربه کنی نگران نباش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عزیزم کاش تو این شرایط بچه نمیاوردی حداقل چه خبر بود خب میرفتی خونه خودت راحت یه ۳ ۴ تا مسافرت دو نفره میرفتین بعد بچه میاوردی 

فرار نمیکرد که ! 

حالا دیگه پیش اومده دووم بیار باز خداروشکر خونه و ماشین خریدین تا مردادم چیزی نمونده 

عزیزم کاش تو این شرایط بچه نمیاوردی حداقل چه خبر بود خب میرفتی خونه خودت راحت یه ۳ ۴ تا مسافرت دو نف ...

اصلا اگ کسی نیاد اینحرفو بزنه من ب موجودیت نی نی سایت شک میکنم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁