2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهرم به مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 67 پست
بچه زندگیو عوض میکنه به نظرم مثل بحرانه ...مسیولیتش، افسردگیش که برای هردو طرف هست و... این موضوع هم ...

دقیقا تا اومدم ببینم زندگی چیه باردار شدم،با مشکلات بارداری تو حاملگیم هم چندین بار اشکمو در آورده بود،تا بجنبم بچه بغلم بود و حس و حالای جدیدی که زن باهاش سر و کله میزنه،از این میسوزم که بخدا تا قبل ازدواج‌ خونشون به زور میرفت،اینقدر با مادرشون بد حرف میزنن که چندبار بهش گفتم جلوی من حداقل حفظ ظاهر کن،حالا تا ازدواج کرد شد ته تغاری مامانش

عین همین حرفارو به مادرشوهرت بگو

بگو خودت زنی دختر داری میفهمی چی میگم خستم یا دستم بنده و... بعد فلانی میاد با من دعوا میکنه و....شما بهش میگی اینارو؟

خونتو جابجا کن

مردا بعد ۱۰ سال تازه قدر زن و زندگی رو میفهمن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم اینقدر زندگی سخت میگیریم.پس گذشت چی میشه.چقدر دلم میخواد الان تو و خانواده شوهرت و مادرت ب ...

بخدا من خیلی گذشت کردم حتی یه بارشو خودم فرداش رفتم پایین خواهراش گریه من گریه که بابا ما آدمیم چرا باید بد همو بخواییم ولی متاسفانه یه مادر بی عقلی داره که از ندونم کاری و بی فکریش داره زندگی پسرشو خراب میکنه

قرار بود خیر سرمون ماشینو طلاها رو بفروشیم،و وام اینا جور کنیم یه خونه کوچیک بخریم،ماشینشو فروخته دی ...

عزیزم حالا زیاد جوش نزن فکراون طفل معصوم هم باش.انشالله درست میشه.مجبوری تاوقتی خونه بخرین کوتاه بیای..خونه خریدین رفتین راحت میشی.فقط صبرکن.شوهرتم بازبون نرم رامش کن..خانواده شوهر تاجایی که بتونن دوستدارن بین پسروعروسشون دعواباشه ولی باسیاست برو جلو...با بنده خدامادرت هم صحبت کن دیگه حتمامیشناسه چجورآدمایی هستن..مادرشوهرت اینابی آبروهستن بایدباهمچین آدمی بسازی وگرنه بی آبروت میکنن..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
منم نظرم همینه.این هنوز بزرگ نشده .بچه ننه

اتفاقا اصلا بچه ننه نیس،تو این ۱۰ ماهی که دارم زندگی میکنم خداییش نشده اول بره پایین بعد بیاد بالا،هفته ای یه بار میرفتیم با هم،ولی خب خواهراش هم خوبن هم نمیدونم رو چه اساس پشت سر منم بهش حرف میزنن،خب آدمیزاده،یه بار دوبار صدبار تاثیر نکنه رو آدم ولی بالاخره یه جایی میزنه بیرون

کوتاه بیا عزیزم یه مدت...بساز....الان شرایططتون سخته ....باید بتونی مدیریت کنی...خب به مامانش زنگ بز ...

باور کن هر سری بعد از زنگش زنگ میزنم،انتظار دارن هر موقع اراده میکنن من در دسترس باشم،این سری هم زنگ زدم در دسترس نبود،دیگه ام یادم رفت زنگ بزنم،بخدا کار خاصی هم نداره 

باور کن هر سری بعد از زنگش زنگ میزنم،انتظار دارن هر موقع اراده میکنن من در دسترس باشم،این سری هم زنگ ...

مادرشوهره منم بارها شوهرمو به جونم انداخته در حد دعوای بد ..سر همین حرفها که درو باز نکرد و جواب زنگ نداد؛خدا خودش جوابشو بده منم ۵ ساله بلند شدم راحتتت شدم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
سعی کن خانواده ات رو دخالت ندی. چرا با اینکه میدونی شوهرت عصبی و لجبازی اجازه میدی مادرت یا برادرت ت ...

دقیقا دیشب فهمیدم که چقدر با دخالت دادن خونواده ام اونا رو کوچیک کردم،همینم داره جیگرمو میسوزونه،اینقدر که از خونواده من خوبی دیده از خونواده خودش ندیده،حیف....

مادرشوهره منم بارها شوهرمو به جونم انداخته در حد دعوای بد ..سر همین حرفها که درو باز نکرد و جواب زنگ ...

درکت میکنم،ولی اگه حرفا به خودم بود مشکلی نبود،اما اینکه تا این حد گربه صفته و با مامانم اونجوری برخورد کرد دارم از ناراحتی می میرم،همش صحنه های دیشب میاد جلوی چشام،هیچ موقع نمیتونم ببخشمش

بخدا من خیلی گذشت کردم حتی یه بارشو خودم فرداش رفتم پایین خواهراش گریه من گریه که بابا ما آدمیم چرا ...

اره من دیدم مهربونی از حرف زدنت معلومه که جرات کردم اینجوری بهت بگم.ببین قربونت آدما هر کی یک اخلاقی داره نمیتونی عوضشون کنی.من خیلی مادرشوهر یا مادرزن عفریته دیدم یا خواهرشوهر یا خواهرزن .ولی میدونی فقط مدارا کردن تاثیر میزاره.بیخیال باش هرچی شوهرت و‌ خانواده اش دنبال بهونه بودن تو گذشت کن ببین چقدر اعصابت آروم میشه.الان هم گل و شیرینی یا میوه بخرین و با شوهرت صحبت کن هم از دل خانواده شوهرت دربیار و هم برو خونه بابات و از دل مامانت و از مامانت و برادرت دربیار.ببین چقدر حس آرامش میگیرین تو و شوهرت.حتی اگه بیرونتون کردن بگو ما وظیفه مون انجام دادیم و اومدیم عذرخواهی.

آدمیزاده دیگه جایز الخطاست عزیزم.بخاطر خدا و آرامش خودت و زندگیت حتما این کارو بکن و غرور بزار کنار.همیشه آدما رو شرمنده کن تا از رفتارهاشون پشیمون بشن.اگه هم پشیمون نشدن بیخیال باش.دارم با اشک می‌نویسم چون دوست ندارم هیچ مسلمانی و هیچ بشری از هم دلخور بشن.شاید برام همچین اتفاقی یا شبیهش پیش اومده که فقط مدارا میکنم و گذشت