2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهرم به مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 67 پست

چرا عزیزم اینقدر زندگی سخت میگیریم.پس گذشت چی میشه.چقدر دلم میخواد الان تو و خانواده شوهرت و مادرت با شوهرت آشتی بدم.بخدا دنیا اصلا ارزش نداره.من دعا میکنم هیچ مشکلی نداشته باشم از بس توی درد و مشکلات غرقم.اما میبینم آدما بخاطر چیزهای الکی دعوا میکنن.کاش من مشکلم دعوا بود حلش میکردم ولی مشکلات من حل نشدنی هستن فقط خدا باید معجزه کنه برام

.ببخشید چون دلم سوخت خواهرانه بپذیر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط توروخدا اگر میخوای زندگیت رو ادامه بدی از اون خونه بیایین بیرون. باور کن زندگیت درست میشه. زن و شوهرها مسائل بین خودشون رو حل میکنن یا فراموش میشه ولی وقتی پای خانواده ها میاد وسط دیگه هیچی درست نمیشه

حالا دیشب هر جوری بود گذشت ، خواهراش از مامانم دلجویی کردن با دلی شکسته رفت،بعد آقا رفت دوش گرفت اومد بخوابه که داداشم صداش کرد که باهاش حرف بزنه،یعنی به معذرت خواهی خشک و خالی هم نکرد.از دیشب جیگرم خونه،تا میخوابم کابوس میبینم و با جیغ و داد بیدار میشم،البته اینم بگم جفتمون لجبازیم ولی من خیلی موقع ها کوتاه اومدم اخلاق تند و عصبی بودنش رو هم خونواده اش میدونن . شما بودید چیکار میکردید؟ برای هفته دیگه وقت مشاوره گرفتم خودم برم.دارم آتیش میگیرم از ماجراهای دیشب،دلم بدجوری شکسته

کوتاه بیا عزیزم یه مدت...بساز....الان شرایططتون سخته ....باید بتونی مدیریت کنی...خب به مامانش زنگ بزن بعدش بگو ببخشید دستم بند بود...شرمندشون‌کن....حرف این خاله زنکا و عروسای سایت رو گوش نکن....

حالا دیشب هر جوری بود گذشت ، خواهراش از مامانم دلجویی کردن با دلی شکسته رفت،بعد آقا رفت دوش گرفت اوم ...

سعی کن خانواده ات رو دخالت ندی. چرا با اینکه میدونی شوهرت عصبی و لجبازی اجازه میدی مادرت یا برادرت توی اوج دعوا بیان اونجا؟ وقتی حرف گوش نمیکنه و فایده نداره فقط میخواد احترام ها از بین بره

وا چه کاریه پلیس اورد برای مادرزن

آبروی خودشون تو محل رفت،جالبه پلیس هم اومد اول گفت که به من چه،بعدش دید چقدر بی منطقه و حرف حالیش نیس گفت دستبند بزنم ببرمت چرا حرف حالیت نمیشه...

ببخشید یه سوال داشتم تو دوران عقد با رابطه کامل باردارشدی؟یا سطحی؟آخه شنیدم بعضی ها با سطحی هم باردا ...

تو عقد نبایددددد رابطه داشت چه سطحی چه عمقی

پسرم ❤❤😍😍😘😘
چقدر مادرشوهرت بیشعوره خدایی..تامیتونی ازاونجا بلندشین برین جای دیگه زندگی کنین..اکثردعواهاتونم سره ...

قرار بود خیر سرمون ماشینو طلاها رو بفروشیم،و وام اینا جور کنیم یه خونه کوچیک بخریم،ماشینشو فروخته دیروز صبح قبل اینکه بیام خونم رفتم چندتا خونه که قرار بود ببینیم و تنهایی دیدم،یه مورد خوب بود هر چی زنگ میزدم جواب نمیداد آخرشم گفت چطور تو جواب مامانمو ندادی منم تلافی کردم،آخه احمق من بخاطر آیندمون از دعوامون گذشتم رفتم خونه دیدم بعد این اینجوری میکنه،بخدا حتی خواهراش هم میگن برید از اینجا ولی آقا اجاره نمیاد بشینیم میگه عادت ندارم وقتی خریدیم بعد