2777
2789

منم باشما موافقم ولی یه سریا جمله کلیشه ای میگن بخاطر بچشون تحمل میکنن

استارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که  هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نادعلی  میخونم🙏🙏🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنوز کتک مرد وحشی نخوردی در حدی بزنه که هدفش مرگت باشه جز فرار کاری نتونی بکنی 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

یه خانم ظریف زورش ب یه نره غول میره؟ حرفایی میزنیدا...

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

هیچچچچ وقت نمیدونم چرا خوششون میاد یه طومار بنویسن میگم جواب بده میگه یاد ندارم شوهرم ناراحت میشه پس تاپیک نزن همون تو سری خور باش

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑