2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهرم به مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 67 پست
حرف باباتو‌کوش کن ما آرزوی بابای ت‌رو‌داریم بابامونم مث بابای ت باشه یبار بچه رو بزاری بیای خونه باب ...

واسه همه اینا میخوام برم مشاوره یکی بی طرف ، همه حرفامو بزنم ببینم چیکار باید کنم،بعدشم حتما میخوام با یه وکیل صحبت کنم

مرسی عزیزم که انرژی خوب میفرستی،فعلا که روزه سکوتم و هیچ حرفی با هیچ کسی ندارم،امیدوارم مرور زمان هم ...

عزیزمی.وظیفه ام انجام دادم چون از حرفات متوجه شدم خیلی فهمیده و مهربونی هم خودت هم خانوادت و مادرت .

سعی کن زودتر این روزه سکوت بشکنی .میبینی خانواده شوهرت چقدرمیسوزن اگه میبینن تو و شوهرت باهم بگو بخند دارین و دعوای دیشبی اصلا اثری نزاشته روی زندگیتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو تا خواهر داره و یه برادر با دو تا خواهرزاده که همه تو یه خونه زندگی میکنن،میدونم همیشه حسادت دارن ...

وووو خدا به دادت برسه.چه خبره.کاش ازشون دور میشدی.ما به مادر خودمون هم می گیم که عروس باید دور ازتون زندگی کنه تا حرمتا حفظ بشه و نشکنه.مطا هم عروسمون پیشمون بود.خودبخود خیلی دلخوری پیش اومد.و معلوم نبود واقعا کی مقصره تا اینکه رفتن واسه خودشون

وووو خدا به دادت برسه.چه خبره.کاش ازشون دور میشدی.ما به مادر خودمون هم می گیم که عروس باید دور ازتون ...

قربونت بشم عزیزم،منم واقعا نمیگم خیلی خوبم،ولی برای زندگیم دارم میجنگم تلاش میکنم.ممنونم عزیزم،دارم سعی خودمو میکنم که از اینجا برم،همیشه گفتن دوری و دوستی،حتی خاله خودش قبل از عقد به شوهرم گفت خاله کاش خونه جدا بگیری،اینجا خواهرا و مادرت با هم دعوا میکنن دلخوری پیش میاد،تا این حد خودشون میدونن که چه خبره.چی بگم دیگه خدا خودش کمک کنه،همه رو هر کی که گرفتاری داره گره از زندگیش برداره

درکت میکنم،ولی اگه حرفا به خودم بود مشکلی نبود،اما اینکه تا این حد گربه صفته و با مامانم اونجوری برخ ...

اره مامانت اصلا دیگه نباید محلش بده تا به دست و اش بیفته

پسرم ❤❤😍😍😘😘