2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صد در صد رنگ های نودمثل شیری ‌. انواع تناژ کرم . نسکافه ای هیچوقت دمده نمیشه از انتخابش پشیمون نمیشی ...

کسی که بچه کوچیک داره بخاد رنگ روشن انتخاب کنه، عاجزه

فقط باید بدویی دنبالش

صد در صد رنگ های نودمثل شیری ‌. انواع تناژ کرم . نسکافه ای هیچوقت دمده نمیشه از انتخابش پشیمون نمیشی ...

بعنوان رنگ خنثی خونه کرم رو دوست دارم ولی یک رنگ غیر خنثی هم باید بهش اصافه بشه اونو نمیدونم چی  خوب میشه

من پیارسال وسایلمو گرفتم طوسی خیلی رو بورس بود ولی طوسی نیست ک دل ادمو بزنه بیشتر ب نقره ای میخوره خیلی روشنه 

اگه خاستی یه چیزی بگیری ک الان مده سعی کن ساده و رنگ خنثیایه اون رنگو بخری

مثلا الان سبز و کرم تو ترکیب مبل مده رنگ جیغو پررنگشو نگیر 

یا فرش قرمز مده سعی کن خیلیم قرمز نباشه 

خلاصه رنگایه مورد علاقتو یواش بگیر مثلا قرمزه یواش سبزه یواش😂

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

ببین سبز سدری و زیتونی روشنبا رنگ کرم قابل ستهقرار نیست خیلی همه چیو سبز،کنیبعد گلای طبیعی بزاریرنگ ...

ار خودم هم بهش فکر کردم ولی حس میکنم سبز و کرم یکم بی‌حال میشه اگر رنگ چوبارو رنگ خود چوب روشن بگیرم خونه جون میگیره؟ یا یک رنگ دیگه هم اضافه کنم؟

کسی که بچه کوچیک داره بخاد رنگ روشن انتخاب کنه، عاجزهفقط باید بدویی دنبالش

آره منم تو آشناها دیدم که یکم سخت میشه براشون

اما خب بچه هم بزرگ میشه کم کم

روفرشی بهترین انتخابه