2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 25758 بازدید | 576 پست
اخه من متاهلم،بعد هرجا میرم میگم متاهلم میگن دختر ۱۶ساله چرا باید ازدواج کنه هرچی میگم ۲۰سالمه باور ...

عزیزم شما همون هستی کت صورتی پوشیدی؟؟؟ 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ردش کن بره . هم‌شکاکه هم بدیینه هم کنترل گره ، بعدم تو‌مجازی اینجور وای به حال نزدیکت باشه . هر چی ز ...

از همه جا بلاک کردم خطمم میخام بسوزونم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اخه من متاهلم،بعد هرجا میرم میگم متاهلم میگن دختر ۱۶ساله چرا باید ازدواج کنه هرچی میگم ۲۰سالمه باور ...

تو عکس سنت زیادتر میزنه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

نه تو بهت دقیقا ۳۰ میخوره

منم بذار رک رک بگو خب؟ خوشم اومد از رک بودنت😁😁😁

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
عزیزم شما همون هستی کت صورتی پوشیدی؟؟؟

اره گلم همونه النگو هم داره

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نه نیست آخه من اون صدتومن رو میخام 😂🤣

از دست تو 🤣🤣🤣🤣

تو عکس سنت زیادتر میزنه

اره 

حالا من دوست دارم ی کم چهرم بزرگ تر باشه،چون صدامم خیلی نازکه هیچکس جدی نمیگیره منو همه فکر میکنن بچم😂

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
چون متاهل هستن 20 اصلا بهشون نمیخوره 26 اینا میخوره

شاید تو عکس اینطوری دیده میشه

از کجا میدونید آدم بدی نیست ، از کجا میدونید با کسی نبوده ، از کجا میدونی ابراز علاقه ش واقعیه ، تو ...

منم همینطوری فکر میکنم فقط خیلی گفت نامردی عاشق میکنی میری به خودم شک کردم که نکنه واقعا اینطوریم 💔😐😂

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂