2777
2789

برام درستش کرد حالا میترسم اون تیکه ک جوش زد نکنه طلا نباشه چطور بفهمم اون یه تیکه خیلی کوچولو ک چسبونده بهش طلا هس یا نه خودش میگفت طلا ۳۰۰ تومن ازم گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا رو با طلا میشه جوش داد فقط ممکنه عیارش پایین باشه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
مگه از ۱۸ عیار هم پایینتر هس؟؟

والا من رفتم النگومو جوش بزنم از اون آقاهه سوال کردم اون بهم گفت اینجایی که رفتم بهش اطمینان دارم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
دیگه سیصد تومن چیه ک بخوای فک کنی طلا بوده یا نبودهمن ی دستبند درست کردم هر جوشی ی تومن دستمزد گرفت

وا برای سصد تومن نمیگم خو اگه بدلی باشه اون قسمتش سبا۶ میشه ارزش انگشترمم میاد پایین 

هیچ نمیاد پایین فوقش اگه بدلی هم باشه ک نیس ن ب طلات افزوده میشه ن کم میشه

چطور کم نمیشه خو جوش خورده بعد اینکه میگم نکنه سیاه بشه بد بشه خیلی دوسش دارم هدیه بوده