من رشتم ریاضیه و صرفا چون بقیه رشته هارو دوس ندارم انتخابش کردم ی کوچولو هم علاقه دارم و ن اونقد ک بگم من حتما ریاضی و میخوام یجورایی انتخاب بین بد و بدتربود استعداد موسیقی هم دارم اما حس میکنم پول دراوردن ازش سخته خصوصا تو ایران و تا حدودی دلم میخواد برنامه نویسی کار کنم برای شروع اونم واسه اینکه زودتر ب درامد برسم اما میگم الان فقط تمرکزم درس باشه( و خب دیدم تا حدودی 80 درصد افراد با درس ب جایی نرسیدن یعنی درامد خیلی بالایی نداشتن مگه اینکه خیلی تو حوزه درسیشون غرق شدن )البته این تصویر ذهنیم تو گذشته بود . میخواستم تا کنکور سخت بخونم و صدمو بزارم تا بعد دانشگاهم صدمو بزارم واسه درس ک ب هدفم برسم. الان داشتم تو اینه نگا میکردم و خیلی یهویی این اومد تو ذهنم ک من بیشتر چیزایی ک میخوام تو تعریفش مشهور بودنه و بعلاوه درامد بالا و خب کیه ک پول نخواد مثلا ی شرکت معماری خیلی معروف و خوب و حس میکنم هدفام جدا از درامد فقط بخاطر شهرته و اینکه انقد تاثیرگذار باشه ک لاقل تا چندین سال بعد مرگم هنوز اسمم باشه و فراموش نشده باشم (یکی از فوبیاهام فراموش شدنه) و الان ک فکرشو میکنم میشه توی سطج متوسط کاری موند و درامد خوبی داشت و یه زندگی خوب ب جای اینکه انقد بخواد همه چیز تو چشم باشه داشت و لازم نیست کل زندگیمو پای درس بزارم در حد اینکه دانشگاه خوب قبول شم چون معمولا بازار کار ریاضی خیلی ب دانشگاه بستگی داره لطفا جدا از هر مسخره کردن و نمیدونم تیکه انداختن نظرتونو بگین و اگه برگردین به 10 20 سال پیش خودتون چ کارایی و میکنین و چه کارایی و نمیکنین:)