2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 25767 بازدید | 576 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی چراهی عکس میزاری هی برمیداری خواهرمن عکست مونده که😂😂😂

کجاس من ندیم

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اها اره من گفتم جنوبی ام و کورد و.. نیستم ک بهم گفتن

ایجانم قشنگی 

جنوب کجا؟😍😍😍

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
از تو ایراد بگیرم چقدر میدی

من بذارم نظز واقعیتو بگو خب؟😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اره حالا من دوست دارم ی کم چهرم بزرگ تر باشه،چون صدامم خیلی نازکه هیچکس جدی نمیگیره منو همه فکر میکن ...

من جدی ت میگیرم ولی😔😂🥺⁦🤷🏼‍♀️⁩

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
منم همینطوری فکر میکنم فقط خیلی گفت نامردی عاشق میکنی میری به خودم شک کردم که نکنه واقعا اینطوریم 💔 ...

نه بابا بزار بره گم شه . انگار راه به راه دارن تو خیابون به دخترا تجاوز می‌کنن، 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
اره ۲۵ میخوره ولی ۳۵ اوج بی انصافیه😂اینم ی عکس دیگه

اسی رفتی بدترین عکستو گذاشتی بعد انتظار داری بگن ۲۰ سالته 

واقعا خوشگلی تو این عکس

چشات سبزه؟