2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 576 پست
بعضیاتون چه خوبیدبعضیاتون چه بد ذات،خدایی من چهرم ایراد داره ولی اینکه انقد پر از عقده نظر میدید برا ...

تو که خوشگل بودی بیبی فیس بودی چیشد مگه

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر خوشگلی ولی عجب جرئتی داری که تاپیک زدی و از خودت تعریف کردی اینجا هرکی خودشو دوست داشته باشه ...

ممنون گلم

اره عزیزم همینطوره،مهم نیست،من انقد ضربه خوردم و دوباره خودمو ساختم ک با این حرفا اعتماد بنفسم پایین نمیاد،شایدم من افراطی خودمو دوست دارم که همه میگن زشتی باز قبول نمیکنم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
بعضیاتون چه خوبیدبعضیاتون چه بد ذات،خدایی من چهرم ایراد داره ولی اینکه انقد پر از عقده نظر میدید برا ...

عزیزم اینجا طبیعتش همینه حوری باشی میکوبنت 

زشت باشی حوری میکننت

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اون نصفه رنگی امروز گذاشته بودی پروفت؟ یا یه کاربر دیگه بود برداشته بود

😐😐😐کدوم کاربر 

من پروف نذاشتم

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

ممنون گلماره عزیزم همینطوره،مهم نیست،من انقد ضربه خوردم و دوباره خودمو ساختم ک با این حرفا اعتماد بن ...

ن عزیزم خیلیم خوشگلی 

منم بارها تو این سایت دلم شکست 

به حرف ادمای اینجا گوش نکن

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜