2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 25767 بازدید | 576 پست
بچهاا یه سوال بپرسمم شما اگه یه پسر توی مجازی بهتون خیلی ابراز علاقه کنه و اصلا آدم بدی نباشه با هیچ ...

ردش کن بره . هم‌شکاکه هم بدیینه هم کنترل گره ، بعدم تو‌مجازی اینجور وای به حال نزدیکت باشه . هر چی زودتر بلاکش کن 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهار دیشب یادته یه دختر عکس داد کیک دستش بود تو مسجد نشده بود یه انگشت جلوی دوربین بود

پشتش ی خانم دیگه بود ؟ 

ی عکس دیدم دختره کیک دستش بود انگشت یادم نمیاد

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

اخه من متاهلم،بعد هرجا میرم میگم متاهلم میگن دختر ۱۶ساله چرا باید ازدواج کنه هرچی میگم ۲۰سالمه باور ...

نه تو بهت دقیقا ۳۰ میخوره 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
جنوب کجا؟بذار منم ببینم

با منی گلم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نه تو بهت دقیقا ۳۰ میخوره

وای رک تر از تو هم مگه هست؟😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بچهاا یه سوال بپرسمم شما اگه یه پسر توی مجازی بهتون خیلی ابراز علاقه کنه و اصلا آدم بدی نباشه با هیچ ...

از کجا میدونید آدم بدی نیست ، از کجا میدونید با کسی نبوده ، از کجا میدونی ابراز علاقه ش واقعیه ، تو رو خدا تا کسی رو خوب نشناختی بهش دل نبند و اعتماد نکن ، پسرا فقط لب و دهنن، فقط بلدن با زبون چرب و نرم دخترا رو خر کنن . گرگن گررررررگ

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
بچه هایی که تازه اومدیدبریدصفحه ۱۱لینک هست ببینیدبیایدد😂😂😂

لینک برای من بازنمیشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!