2777
2789
عنوان

من متاهلم ولی عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 96 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا میگی این تاپیک هیچی واسه کسی نداره ده بار خوندمش و به فکر باشگاه افتادمفکر کنم آخرین و بهترین را ...

مرسی عشقم خداروشکر حس خب ازش گرفتی

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

۱۵ سال بیشتره به طور حرفه ای درگیرشم و روز به روز برام زیباتر و هیجان انگیز تره

چ عالی منم یه مدتت حرفه ایی رقص عربی کار کردم مربی رقص عربیم هستم

مرسی عزیزم خدایی با کدوم انسان این حسارو میشه تجربه کرد؟؟

هیچ انسانیییی

جاست ورزش😌👍

من حتی تو باراداری هم ورزش میکردم ولی الان چون استراحت مطلقم دیگه نمی‌کنم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
سلام همکار عزیز ❤️❤️😍

خیلی ورزش کردن خوبه وقتی ورزش میکنم انگاری تو این دنیا نیستم انگار زندم من با تک تک تمریناتم حال میکنم

من با تمام دردای عضلاتم عشق میکنم

چقد بی ادبی حسم اون لحظه اینه

دیگ همه فهمیدن از قصد عنوان زدی با ادب جان

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
هیچ انسانییییجاست ورزش😌👍من حتی تو باراداری هم ورزش میکردم ولی الان چون استراحت مطلقم دیگه نمی‌کنم

اتشالله بعد نی نی دار شدن با قدرت شروع میکنی