2777
2789
عنوان

شوهر معتاد

144 بازدید | 19 پست

شوهرم معتاد مصرف شیشه و هروئین داره دارم روانی میشم سرکار میرفت دیگه نمیره همش خونس میکشه منم باردارم یکماه دیگه زایمان دارم شرایطم خیلی بده شوهرم روز به روز داره بدتر میشه زنگ زدم به خانوادش گفتن کمپ زنگ میزنیم بیان خونتون ببرنش منم نمیتونم این چیزا و این صحنه هارو بیینم حالم بد میشه فشارم میفته بچه مدرسه ای هم دارم به خانوادش گفتم بیرون یا خونه خودتون باشه من نمیتونم تازه مستاجرم هستم همه همسایه ها میفهمن ابروم میره خانوادشم گفتن خونه ماهم نمیشع هم شک میکنه هم سری قبل خیلی سرصدا شده بود بنظرتون چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه سال قبل عروسیمون، شوهرم خونه خرید داد، رهن.

اینکه اومد مستاجر، اونم مرد تاکسی داشت ولی شیشه میکشید، همسایه ها تو پارکینگ دیده بودن و به شوهرم گفته بودن.

ما خونه رو بعد یک سال تحویل گرفتیم، تمیز کنیم برای جهیزیه، یه قطره روغن تو آشپزخونه نبود، من گفتم چه زن تمیزی.

مادرشوهرم همسایه بودن، گفت، نه بنده خدا کلا خونه پدرش بود، میگفت از صبح میرم تا شب، نونمون بابام میده.

این مرد یه هزاری تو خونه نمیاره تا نون بخرم