2777
2789
عنوان

من متاهلم ولی عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 96 پست
اصلابخدامشخص نیس اوقدرا چون شونه های پهنی دارم وصورتم گردتوپولیه همه فک میکنن چاقم ولی وقتی بالباس ج ...

عزیزم حس میکنم خوشکل و خوش هیکلی 😍 

راستش بیخیال حرف شوهر و خانوادش ، به منم میگفتن یکم چاق شو .بخدا از وقتی چاق شدم هی مادرشوهرم میگه آخی گُنده شدی 😐😐شوهرمم یبار گفت لاغر باشی بهتری .. ولی بخدا با زور بهم غذا میدادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حس میکنم خوشکل و خوش هیکلی 😍 راستش بیخیال حرف شوهر و خانوادش ، به منم میگفتن یکم چاق شو .بخدا ...

نمیدونم ولی اطرافیان اینوک میگی بهم بارهامیگن ولی من خودم بهش اعتقادندارم ولی خدای چجوری تونسی تشخیص بدی من ک از خودم نگفتم🙄😂🥲🤐😑

منم زمانی ک ۷۰بودم مادرش میگف چقدر چاق شده همجات گنده شده زورم میومد اخه اوقدرامشخص نبود بجز شکمم ولی کلاازمن خوشش نمیادکسیم اجازه نداره تعریف بده ازمن

مادرشوهرتم حسوودیشه میتونه قشنگ تربگه کمتربشی بهتری بنظرم مث شکهرت ک قشنگ خاستشو بیان میکنه 

من شوهرم غیرمستقیم میگه همجوره دوسدارمت حتی اون زگان ک ۴۵بودی تالان ک ۶۵هستی😂ولی میگه عرق یونجه بخور یعنی فاطنه جاق شو🤐😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نمیدونم ولی اطرافیان اینوک میگی بهم بارهامیگن ولی من خودم بهش اعتقادندارم ولی خدای چجوری تونسی تشخیص ...

عزیزممممم 😀😀😀😀😀 

پس اگر همسرت دوس داره یکم چاق شو 🤭🤭🤭

مادرشوهرا همینن من که اصلا حرفاش برام مهم نیس 

عزیزممممم 😀😀😀😀😀 پس اگر همسرت دوس داره یکم چاق شو 🤭🤭🤭مادرشوهرا همینن من که اصلا حرفاش برام مه ...

اره عرق گرفتم یخورم چاق بشم یکم🤐ولی زود میزنه ب شکم😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!