2777
2789
عنوان

من متاهلم ولی عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 96 پست

خیلی دوس دارم سروع کنم حرفه ای جلو برم 

حس میکنم انرژی منفی رو میگیره منم متاسفانه چندوقته وایب منفی دارم به شدددت 

نمیتونم با بچه کوچیک و شهر غریب

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتیجه اخلاقی:همیشه زود قضاوت نکنید🤝

استارتر کرم داشتن 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

لایکت میکنم به دلیل اینکه حرفت قشنگ بود

ولی عنوان رو عمدی اینطوری بنویسی کار چیپیه:)

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خیلی دوس دارم سروع کنم حرفه ای جلو برم حس میکنم انرژی منفی رو میگیره منم متاسفانه چندوقته وایب منفی ...

منم دوس دارم ولی حتی نرمش ساده هم حوصله ندارم.نهایت یه هفته بتونم منظم ورزش کنم

خیلی دوس دارم سروع کنم حرفه ای جلو برم حس میکنم انرژی منفی رو میگیره منم متاسفانه چندوقته وایب منفی ...

تنها چیزی که بهم حس زنده بودن میده بدنسازیه

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

منم دوس دارم ولی حتی نرمش ساده هم حوصله ندارم.نهایت یه هفته بتونم منظم ورزش کنم

میتونی شزوع کن 

فقط مواظب باش یه وقت کات نکنی باهاش .. چیز با ارزشیِ هر کس اراده شو نداره

خب گفتم اگه کات کنی بیشتر باهات کات میکنه