2777
2789
عنوان

اخه این چه کاری بود من کردم😭

384 بازدید | 31 پست

از موقعی که چشمم رو کاشت مژه کردم آلرژی شدید گرفتم همش عطسه و آبریزش بینی دارم دو تا چشمام همیشه خدا قرمزه😭 هزار تا دکترم رفتم جواب نمیده که نمیده دلم میخواد بمیرم زندگی هیچ معنایی دیگه برام نداره😭همش خودمو سرزنش میکنم من مژه هام پر بود نمیدونم چیشد یهو تو آرایشگاه تصمیم به کاشت گرفتم هیچ تحقیقی هم نکردم قبلش که اگه انجام بدم چشمام دیگه مثل قبل نمیشه همون موقع که برام انجام داد رفتم خونه چشام کاسه خون شده بود رفتم دکتر گفت مویرگ های چشمات پاره شدن رفتم ریمو کردم هزار تا قطره و کوفت و زهرمار زدم ولی دیگه مثل قبل نشد که نشد الان نزدیک ۱ ساله که داره میگذره 

دلم آشوبه افسردگی گرفتم دونه دونه مژه هام داره میریزه کوتاه شدن نمیدونم دیگه به کدوم در بزنم چشمام مثل قبل بشه 

کار هر روز و هر شبم شده گریه....

وقتی از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باشی زمونه و آدماش یهو برات قشنگ میشن🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشت مژه همون اکستنشنه؟ تو اینستا دکتره می‌گفت نکنید همین مشکلات ک الان شما درگیرشی ایجاد میشه

بله همون اکستنشنه😔

من میخواستم برا عید مژه هامو لیفت کنم الان اینجوری گفتی پشیمون شدم😐

نهههه به هیچ عنوان نکن که دیگه بعدش راه برگشت نداری

چشم منم همونجوری شد موقع اکستنشن

قرمز میشد ورم میکرد ابریزش بینی و چشم داشتم

ریموو کردم مژه های خودم ریخته بودن الان چندماهه دیگه انجام ندادم فقط سرم تقویت مژه میزنم

جدیدا هم شنیدم چسباش بدتر هم شدن کیفیت شون خیلی پایین تر اومده

مواد بی کیفیت بوده یا طرف ناشی؟

نمیدونم خواهر دلم میخواد بمیرم فقط 

هیچکس هم درکم نمیکنه همه میگن چیزی نیست بابا تو زیادی سخت گرفتی ولی خودشون اگه یه روزی مثل من این مشکل براشون پیش اومد اون وقت باید دید همینجوری میگن یا نه 

دلم خونه هیچی حال دلمو خوب نمیکنه😭

چشم منم همونجوری شد موقع اکستنشنقرمز میشد ورم میکرد ابریزش بینی و چشم داشتمریموو کردم مژه های خودم ر ...

شما چشماتون آسیب ندید الان مثل قبله؟؟؟