2777
2789
عنوان

دخترم امروز خیلی حرصم داد

338 بازدید | 22 پست

میره امتحان میده میاد با دوستاش تنها پیاده میاد خونه...هر روز 11 میرسه بعد اس ام اس خروجش( کارت دارن) ساعت 10 و چهل و پنج دقیقه خورده..ولی ساعت 11 و نیم رسیده😐😐😐یعنی سکتم دادههه هزار بار هم من هم باباش زنگ زدیم..ساعت 11 و نیم زنگ زده میگه الان رسیدم کلی سرس داد زدم بعد گفت که منتظر دوستام بودم..الان چی کار کنم؟؟ خیلی عصبانیم کرد..شما بودید چی کار میکردید

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

ولش کن بیچاره رو

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بابا خب شاید بچه میره یکم با دوستاش میگرده چیکارش داری

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا خب شاید بچه میره یکم با دوستاش میگرده چیکارش داری

اخه تازه جند روزه تنها میره میاد سکته کردم چیزیش بشه

با دخترت مهربون باش اونوقت سمت میاد من دخترم دوست پسر داشت فهمیدم بهش هیچی نگفتم فقط در مورد پسر پرسیدم و بهش ایمان دارم که از حدش نمیگذره دخترای نوجوون حساسن داد نزن سرش با مهربونی بپرس حتما میگه از کاراش مطلع ت میکنه

چرابا دوستاش بیشتر بهش خوش میگذره?

چون کسی نیست بهشون امر و نهی کنه و داد و دعوا!!!

انقدر باید باهاش رفیق و صمیمی باشیکه برا خونه اومدن عجله داشته باشه 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
حق داری اما خب یکم بیش از حد نگرانشی چند سالشه؟تا ۱۲باید صب میکردی

13 سالشه..اخه 10 و چهل و پنج دقیقه خروجش خوردهههه