2777
2789
عنوان

دخترم امروز خیلی حرصم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 22 پست
اخه تازه جند روزه تنها میره میاد سکته کردم چیزیش بشه

هیچی نمیشه این همه ادم تنها میرن چیزیشون شده؟یکم با دخترت مهربون تر باش 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکر دوستاش افراد مطمئن وقابل اعتمادی هستن سخت نگیر..پسرمنم یکبار از کلاسش خییلی دیراومد با دوستش پیاده اومده بودن. البته زنگ زد که نگرانش نشم..من اصلا چیزی نگفتم.. نوجوونه..دوستاشم بچه های خوبین

پارسا پسرمامان😍

چه مدرسه ایه که کارت خروج داره؟

با آرامش باهاش صحبت کن دلیلشو بپرس.شاید تو مسیر برا خودشون گرم حرف زدن شدن دیر شده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
اکر دوستاش افراد مطمئن وقابل اعتمادی هستن سخت نگیر..پسرمنم یکبار از کلاسش خییلی دیراومد با دوستش پیا ...

ی ماه نیست که با دوستاش اشنا شده

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

من کاملا به شما حق میدم، به نظرم یه ساعتی رو تعیین کن که حتما تا اون موقع خونه باشه. خانومایی که می گین محدود نکن و حتما رفته یه ذره با دوستاش بگرده، هر بلایی سر بچه ها میاد از همین یه ذره گشتن ها میاد