2777
2789

عزیز من این کمک متقابله . اونایی که شاکین میگن عروس میاد خونمون هیچ کمکی نمیکنه میره میشینه یه گوشه و .... خب اینم در نظر بگیرین شاید پسر شماهم وقتی خونه خانواده خانمش میره هیچ کمکی نمیکنه مثلا اگه پولی نیاز داشته باشن کمک نمیکنه  موقع جابه جایی وسایل یا اینکه بخواد ببرتشون دکتر یا جایی بخوان برن برسونتشون این کارارو شاید نمیکنه همیشه یه طرفه به قضیه نگاه نکنید من موافق این نیستم که وقتی یکی زحمت میکشه اون یکی کمکش نکنه اما خب این ناعادلانه است که فکر کنید فقط عروس حق داره کار کنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عقد بودم همه کاری خونه مادرشوهرم میکردم ظرف جارو خاهر شدهر و جاریم میومدن میخوردن میرفتن بالا حتی بعد عروسیم همین و منم گفتم چ کاریه الان میرم میشینم میخورم حتی ی بشقایم بر نمیدارم میگم بمنچه دقتی اونا نشستن 

اصلا نمیزاریم عروسمون کاری انجام بده کلفت ما نیست ماهم خونه برادرم میریم هیچ کاری انجام‌نمیدیم خودش پذیرایی میکنه 

پرتوقعی یسری ادما بد دردیه 

ی بشقاب و قاشق اضافه شده برای عروس یشب میان میرن اینهمه توقع از دختر مردم 

این نظر منه هر کس اندازه خودش باید کمک کنه 

منم خودم عروس هستم وقتی میبینم مادرشوهرم غذا پخته منم زحمت ظرف شستن رو میکشم 

اگه قرار بود هیچ کاری نکنم خیلی وقت پیشا از چشم افتاده بودم 

این فرهنگ کمک نکردن برای خانواده هایی هس که کمکی و خدمتکار دارن .. اینجور عروس ها خودشونو خراب میکنن بنظرم مگه یه ظرف شستن چیه 

الانم که همه توصیه میکنن فقط بشقاب خودتو برداری کافیه 

اینا قطع ارتباط کنن بهتره  اه

♡
اصلا نمیزاریم عروسمون کاری انجام بده کلفت ما نیست ماهم خونه برادرم میریم هیچ کاری انجام‌نمیدیم خودش ...

والا به خدا شما خیلی کار خوبی میکنید 

من دیدم میرن خونه عروس هیچ کاری نمیکنن اونوقت عروس که میاد خونشون همه کارا با اونه 😐 جالبه پسر خودشونم اصلا داماد بدرد بخوری نیست تو خانواده خانمش 

من مادرشوهرم پیره ۷۳سالشه اصن خجالت میکشم من بشینم مادرشوهرم جلوم میوه چایی بزاره حتی خونشم وقتی میرم جارو میزنم سینک ظ فشوییشم برق میندازم چون سنش بالاس دوتا از خواهرشوهر که دورن یکیشونم ام اس داره بنده خدا یکیشونم اصن نمیاد خونه مادرش خیلی دیر به دیر میاد فقط منم که کمکش میکنم شوهرمم کمک میکنه خونه مادرم

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠
این نظر منه هر کس اندازه خودش باید کمک کنه منم خودم عروس هستم وقتی میبینم مادرشوهرم غذا پخته منم زحم ...

خب عزیزمن من مخالف این نیستم خودمم همیشه کمک میکنم 

من دارم میگم این کمکا فقط برای عروس نیست برای اون داماد گرامی هم هست بعضی خانواده ها میگن عروسی که کار نمیکنه نیاد بهتره یا ... خب اینا پسر خودشونو نمیبینن که شاید اون پسرشونم داماد بدرد بخوری واسه خانواده عروسشون نیست 

عروس میره غذا میخوره وظیفشه کمک کنهولی ازدامادنبایدتوقع داشت ببره دکتر یاپول قرض بده

آها مگه داماد نمیاد خونه پدرزن مادر زن نمیخوره ؟ چرا انقدر بی منطقید آخه