2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه دشمنی یا آزارهاش خفیف یا عادی : ۹ بار سوره ی کوثر بخون به نیت دفع شر مزاحم یا دشمن قربه الی الله ( من در نی نی سایت ۱۲ بارش رو هم دیدم ) 

اگه دشمنِ قوی ؛ یا مزاحمِ شروره : دعای علقمه بخون : ۷ روز اول : روزی یکبار { یا هر چند بار که دلت خواست } زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون از بعد از ۷ روز فقط علقمه ی خالی بخون { چه خوبه که علقمه ی خالی رو هر روز بخونی " کمه زود تموم مشه " ) قربه الی الله 

دعای علقمه حصاریه که باعث میشه آدنای بد از شما دور بشن 

اگه دشمنِ قوی تر ؛ مزاحم شرورتر : مثلا جادوگر ؛؛؛ گیرنده ی جادو " مشتری و خریدار جادو " که ول کن نیست ؛؛؛ حاکم ظالم ؛؛؛ ( یعنی کسی که به اساسِ زندگی یا جان صدمه میزنه هم زیارت عاشورا و علقمه ====== و هم : دعای علوی مصری 

دعای علوی مصری تو برنامه ی بازار هست و شیوه ی خواندنش رو گفته ( اما در تنظیمات برنامه : فونت بزرگ یا بزرگتر را انتخاب کن تا چشات اذیت نشه

ممنونم

خواهش میکنم 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش ؛ از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( البته چون اون ۷ روزِ اول : زیارت عاشورا داره و آخرش سجده داره پریود نباشی بهتره ) 

روز نحس شامل : ایام قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

ایام قمر در عقرب ۱۰ دی سپری شد موند تا یک ماه بعد ( تو گوگل هست تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : ۲ تا عکسه که ایام هرردو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

شاید درجه ی دوستی ( بد و ضعیف هست { درجه ی دوستی بین زن و شوهر ؛؛؛؛ ۲ تا دوست ؛؛؛؛؛ رابطه ی فرزندان با هم } = اسم دو نفر را [ آنطور که صدا میزنند " نه آنطور که صدا میدهد " ] را به ابجد کبیر در می آوریم با هم جمع میکنیم سپس حاصلجمع را ÷ بر عدد ۳ میکنیم : باقیمانده ( باقیمانده ) اگر ۱ اومد : درجه ی دوستی خوب و عالی است و با همدیگر دوست و رفیق هستند . 

باقیمانده اگر ۲ اومد : درجه ی دوستی بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند .

باقیمانده اگر ۰ " یا همون ۳ اومد " : درجه ی دوستی متوسط است .

♦️♦️♦️ *** آنطور که صدا میزنند { یعنی آنطور که صدا می دهد } مثلا الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ  میده پس الاهه میشه الاهِ { الاه را محاسبه میکنیم } (  فتحه  َ / کسره   ِ  / ضمه  ُ  = چون مصوت هستن به تنهایی حساب نمیشن ) ، فریده میشه فریدِ ( فرید ) ، سمانه میشه سمانِ ( سمان ) ، کاوه میشه کاوِ ( کاو ) ، رقیّه میشه رقیِ ( رقی : تشدید ۲ تا حرف محسوب نمیشه ) ، سمیّه میشه سمیِ ( تشدید ۲ تا حرف محسوب نمیشه ) 

*** گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پژمان میشه مان ، گلابتون میشه لابتون ، پری میشه ری ، و ...

**** در میان غیر عرب زبانان ظ ض ذ ( صدای ز میده مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل صدای ابلفزل میده ، رضا میشه رزا ) ؛؛؛؛ ث ص صدای س میده مثلا ثریا میشه سریا ، صبا میشه سبا ، ثنا میشه سنا ، صالح میشه ساله ( سالِ نه ها بلکه س ا ل ه ) ؛؛؛ ح صدای ه میده مثلا حمیده میشه همیدِ ، محمد میشه مهمد ؛؛؛؛ ط صدای ت میده ؛؛؛؛ غ صدای ق میده ؛؛؛ ع صدای الف میده ؛؛؛؛ 

مثلا عالیه نیشه آلی یِ  ؛ عاطفه ماشه آتف ،

*** اسامی که به ی آخر منتهی میشه صدای الف میده مثلا موسی میشه موسا ؛ عیسی میشه عیسا ( ولی در اینجا میشه ایسا ) ؛ طوبی میشه توبا 

خواهش میکنم فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش ؛ از روز دوم ت ...

برای راحتی در محاسبه : برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : تو بازار هست ( تیتر اول اون برنامه : محاسبه ی ابجد : اسامی رو اونجا وارد کن ؛ ابجد کبیرشون رو میاره : روکاغذ بنویس و ÷ بر ۳ کن ( باقیمانده عددی بین ۰ تا ۲ است