2777
2789

دیگه خسته شدم دخترم از اول بی اشتها و بدغذا بود حتی وقتی شیرخوار بود الانم یک هفتست ویروس جدید گرفته افتضاح شده دیوونم کرده امروز از دستش کلی گریه کردم غذا تو دهنش نگه میداره تو این یک هفته وزن کم کرده یک کیلو.کسی هست بچش این ویروس جدید گرفته باشه کی برمیگردن به حالت عادیشون؟من چیکار کنم با این دیگه نابودم کرده ازبس چیزی نمیخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر منم ی هفتس ویروس گرفته دو روزه خوب شده ولی همش جیغ و داد و گریه غذا هم نمیخوره

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
دقیقا من دختر ابجیم گشنشه ولی موقعی ک میخایم غذاشو بدیم نمیخوره باید باهاش بازی کنیم هعی قاشق رو ببر ...

اینم همینطوره.ولی این یک هفته که ویروس گرفته دیگه اینجوری هم نمیخوره دلم میخواد بمیرم دیگه

پسر منم ی هفتس ویروس گرفته دو روزه خوب شده ولی همش جیغ و داد و گریه غذا هم نمیخوره

هنوزم بعد از یک هفته نمیخوره پسر شما هم؟دختر من غذا رو میبینه گریه میکنه دیوونم کرده پس کی برمیگردن به حالت عادی؟وزن کم کرده با مکافات وزن میگیره بعدم اینجوری میشه خسته شدم دیگه

میایید تاپیک آخرم لطفا

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
اینم همینطوره.ولی این یک هفته که ویروس گرفته دیگه اینجوری هم نمیخوره دلم میخواد بمیرم دیگه

خیلی سخته واقعا 

باید تو مریضی باز بیشتر گولش زد وکلنجار رفت تا بخوره

بیشتر اب میوه جات بده بخوره 

عزیزم مریض شده دیگه نمیتونه بخوره خودتو ناراحت نکن دست خودش نیس

باور کنین با یه مکافاتی وزن میگیره بعد اینجوری ویروس میگیره یک کیلو کم میکنه دیوونم کرده بعد از یک هفته هنوزم اشتها اصلا نداره

هنوزم بعد از یک هفته نمیخوره پسر شما هم؟دختر من غذا رو میبینه گریه میکنه دیوونم کرده پس کی برمیگردن ...

چند سالشه؟؟نه هیچی نمیخوره کچل شدم از دستش..اینقد چیزی نخورده شده ۶ کیلو

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است