2777
2789
عنوان

خانمایی که توقع دارین عروس میاد خونتون کمک کنه تو کارا

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 52 پست
این نظر منه هر کس اندازه خودش باید کمک کنه منم خودم عروس هستم وقتی میبینم مادرشوهرم غذا پخته منم زحم ...

حرفت کاملا درسته الان عدوس ما هم کامل از چشممون افتاد

برادرم همیشه احترام خانوادشون داره رستوران ببره و ....

ولی اون از چشم ما افتاد و دیگه اصلاااا نمیخوایم باهاش ارتباط بگیریم

اینم عاقبت الکی کلاس گزاشتن

خانواده همسر سالی یکبار میان عروس دو هفته یکبار اینجاست کمک نده بخوره بره

مگه رستورانه

مگه مادرشوهر کلفت شماست

واسه مهمونی یه وعده نیاز به کمک نیست نهایتا سفره پهن کردن و جمع کردن. بیشتر نه . مهمونی هم اومدن خونتون اون افراد همین اندازه ازشون میشه توقع داشت. البته خودم مهمونی شام قبل اومدن مهمان ها سفره رو میچینم مهمون ک اومد غذا رو میارم.

هیشکی ادم خونه کسی نیست چه مادرشوهر چه هرکسی دیگه در ضمن بنیه جسمانی ندارن مهمانی نگیرن که مهمون رو بذار به پخت و پز و بشور بساب.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا از شوهرت توقع داري به خانوادت پول بده؟ يا ببره بياره؟خانوادت بهشون برنيمخوره؟

مگه میگم هر ماه بهشون پول بده 

دارم میگم اگه مشکل مالی داشتن یا جایی خواستن برن چرا نباید شوهرم کمک کنه ؟ مگه من به مادر شوهرم تو کاراش کمک نمیکنم 

عزیزم اینا برای هر روز نیست که هر وقت که میریم خونشون 

آها مگه داماد نمیاد خونه پدرزن مادر زن نمیخوره ؟ چرا انقدر بی منطقید آخه

شما دو تا بحث رو داری قاطی هم میکنی 

من اصلا عروس رو میزارم کنار شما فرض کن یک دوستی داری رابطتون خوبه هر هفته میاد خونتون خوب وقتی هر هفته بیاد خونه ات دیگه مهمون  محسوب نمیشه وظیفه داره همراه باهات کمک بکنه حالا قرار نیست بیاد خونه تکونی کنه برات یا جارو بکشه 

اما مثلا شما غذا درست میکنی ایشون سالاد درست بکنه دیگه 

اما آیا این مهمون که هر هفته میاد خونت آیا وظیفه تاره وقتی میری دکتر شما رو ببره یا پول بهت قرض بده ؟

اینها دیگه میشه لطف که متقابل هست 

ببین من خودم عروس هستم خودمون هم عروس داریم 

در وجهه یک عروس نظر دادم 

من میرم خونه خانواده شوهرم یک غذا میخورم همون لحظه است پامیشم کمک میکنم ظرف میشورم 

اما بحث اینکه فرضا شوهر من بخواد به خانواده ام پول قرض بده یک برنامه دیگه است اره اگر بابای من یکجا که شوهرم پول لازم داشت بعش قرض داده بود شوهر منم  الان وظیفه داشت پول بهش قرض بده 

اما اگر یک جایی بابای من کمک شوهرم نکرده توقع الکی هست که چون من خونه خانواده تو میام مثلا ظرف میشورم تو هم باید به بابای من پول قرص بدی

خب مگه داماد میاد خونه مادرزن پدرزن خودش و زن و بچش غذا میخورن ظرف میشوره ؟ یا تو درست کردن غذا کمک ...

تو اکثر خونه ها اگه ایرانی باشید همینه زنا کار میکنن

مردا شاید سفره جمع کنن

در عوض مردا جایی وامی خواستن خرابی خونه باسه

آشنایی لازم باشه هستن

حرفت کاملا درسته الان عدوس ما هم کامل از چشممون افتادبرادرم همیشه احترام خانوادشون داره رستوران ببره ...

خب آره حقیقتا شما هم حق داری چون برادرتم کم نمیزاره واسه خانواده همسرش 

خیلی بده اینجوری 

شما دو تا بحث رو داری قاطی هم میکنی من اصلا عروس رو میزارم کنار شما فرض کن یک دوستی داری رابطتون خوب ...

اینجور ادم ها با غدهبازیشون خودشون از چشم شوهر و همه میندازن

حالا انگار ظرف شستن چیه تازه مگه همیشه قراره تو بشوری

یکبار خواهر شوهر شست یبار تو بشور یه بار مادرشوهر

تو اکثر خونه ها اگه ایرانی باشید همینه زنا کار میکننمردا شاید سفره جمع کنندر عوض مردا جایی وامی خواس ...

اره منظور منم همینه زنا به مادر شوهر کمک میکنن مردا هم باید به پدر زن کمک کنن

مگه میگم هر ماه بهشون پول بده دارم میگم اگه مشکل مالی داشتن یا جایی خواستن برن چرا نباید شوهرم کمک ک ...

خداروشكر بابام نيازي به كمك شوهرم نداره.نه مالي نه جاي بردن..أصلا بسيار ناراحت ميشه

حتي اگر من با پول شوهرم يك ادامه بخرم بهش بدم

شمام اين حرفارو جلوي شوهرت أصلا نزن

پدر خودتو بي حرمت نكن..

خونه مادرشوهرت كار نكن خيلي بهتره اينكه

خانواده رو ضايع كني.

منم ب ظرف فوقش ميشورم.اونم نخوام نميشورم

گرو كشي از شوهرم ندارم

💕

مگه میگم هر ماه بهشون پول بده دارم میگم اگه مشکل مالی داشتن یا جایی خواستن برن چرا نباید شوهرم کمک ک ...

کمک دو ط فع خوبه نه اینکه فقط یکی انتظار داشته باشه

من پدرم مریض شدهمسرم خیلی تو بیمارستان کمک کرد

عوضش من با اینکه دل خوشی از مادرهمسرم ندارم بخاطر همسرم میرم کمک که تو چشمش باشه منم کمک کردم

به نظرم کارای مهمونی فرق داره من خودم هر وقت میرم سمت همسر تو تمام کارا کمک میکنم اونا هم میان همینجور ولی وقتی مادرشوهرم مریض باشه کسی از من توقع نداره برم پرستاری کنم منم متقابلا از همسرم در قبال دوا دکتر پدر مادرم انتظاری ندارم و وظیفه خودمون و برادرا میدونم. شما دو تا کار از دو تا جنس متفاوت رو با هم مقایسه کردی

شما دو تا بحث رو داری قاطی هم میکنی من اصلا عروس رو میزارم کنار شما فرض کن یک دوستی داری رابطتون خوب ...

ببین عزیزم دوست کاملا فرق میکنه با خانواده  

شما منظور منو نمیگیری 

الان اگه شوهر من هر هفته بیاد خونه پدر من مامانم نیاز داشته باشه یکی ببرتش خرید یا ببره دکتر شوهر من لطف میکنه ببره ؟ چرا اونوقت ؟ مگه شوهر وقتی که میاد خونه پدر زن پذیرایی نمیشه ؟ مگه مهمون محسوب میشه ؟ 

اونوقت عروس که بیاد میشه وظیفش ؟ 

میدونی شما چون عروس داری این حرفو میزنی والا ماهم عروس داریم من خودمم عروسم همیشم کمک میکنم به خانوادم تاجایی که بتونم ولی این اصلا عادلانه نیست . هرجور که خودتون صلاح میدونید اصلا شما برو هر کمکی لازمه برای خانواده شوهرت بکن خانوادتم حق نداشته باشن از شوهرت کمکی بخوان خیلیم عالی موفق باشید 

به نظرم کارای مهمونی فرق داره من خودم هر وقت میرم سمت همسر تو تمام کارا کمک میکنم اونا هم میان همینج ...

خب من که نمیگم هر وقت خانوادم کمک نیاز دارن باید همسرم بره من دارم وقتی رو میگم که ما میریم خونه مامان بابام و مامانم فرضا میخواد بره نوشابه بخره خب یعنی بابام با اون سنش بره ؟ یا برادر کوچیکمو بفرستم بره ؟ وقتی از داماد پذیرایی میشه اونم باید یه کاری بکنه دیگه مهمون چیه مگه عروس مهمونه که دامادم مهمون باشه ؟ مهمون مگه هر دوهفته یا هر هفته میاد خونتون؟